/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +424 -21
    Beyler olay 2 gün önce basima geldi fakat olay ciddi oldugu icin anca entry giriyorum.

    Ben yine birgun xhamster da takilirken yan tarafta spanish fly kadin azdirici diye birsey gordum. 40 liraymis kargo bedavaymis. Benim manita da ileri gitmeme izin vermiyordu. Dedim lan alayim sundan ise yarar belki. Yorumlara baktim kediyken kaplan olan kadinlari felan yaziyordu ben de siparis ettim.

    3 gün sonra ürün geldigi gibi sevgilimi aradim sinemaya gidelim dedim. Kiz da kabul etti. Bulusmadan önce su alip damlayi koydum. Fakat orda 2 damla koyun diyormus. Ben sisenin yarisini koydum amk. Kiz gelince bi sekilde suyu icirdim artik aksiyonu bekliyorum.

    Saat 3 dü biz biletleri 3.30 a almistik. Gel biraz dolasalim dedim. Dolasirken kiz bana birseyler oluyor felan dedi. Ben de sevincten meme görmüs alisan gibi zipliyorum saniyorum ki kiz aziyor. Kiz koluma iyice sarildi ben de o an bu is oldu felan diyorum.

    Kiza döndüm baktim gözler gitmis. Ayakta mi bosaliyor noluyor derken kiz bayildi beyler. Neyse hemen kaldirdik felan biraz sonra kiz. ayildi. Teyzenin biri su verelim felan dedi. O anin adrenaliniyle unutmusum kiza yine azdiricili suyu icirdik aminakoyiim. 5 dk sonra kiz yine bayildi. Aha dedim öldü bu sefer yarra yedim.

    Ambulansi felan aradik kizi hastaneye goturduk babasi geldi bana soruyor. Dedim valla amca kizin birden bayildi benlik durum yok. Neyse kizin kan testini yapmislar uyusturucu zehirlenmesi cikmis. Babasi bunu duydu benden gibayetci oldu amk kizima uyusturucu mu verdin diye. Haydaa lan ne taka battik derken polisler adi beni beyler.

    Narkotik sube sorguya cekti dedim abi valla benlik durum yok. Kiz birden bayildi kullanmam etmem. Bi güzel dövdü polisler beni kiz uyanana kadar burdasin dediler. Sonra haber geldi kiz uyanmis benden gibayetci olmamis. Beni bidaha dövdüler saldilar. Kurtuldum.

    Sonuc olarak zütü bir sekilde kurtardim. Ama siz siz olun bu ürünleri kullanmayin. Kullanacaksaniz da dozunda kullanin benim gibi öküzlük yapmayin beyler. Ben de bi daha xhamstera girersem ordaki zenciler beni gibsin aminakoyim.
    ···
   tümünü göster