/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    0
    Eger ki deli bir karar alıp hayatıma son vermek isteseydim arkamda su notu bırakmak isterdim. Bastan soyleyeyim ben muhafazaka bir ailenin ogluyum.
    Degerli ve degersiz ailem akrabarim ve arkadaslarim,
    Bu yasıma kadar hayatimda neler olduysa bu mektuba birakmak istiyorum.
    Bir cocuk sevmeyi bilir mi veya sevdigi insani bilir mi en kotusu sevebilir mi, bunu bilmiyorum ama benimki sevebilir mi gibi bir sey. Ben ilk annemi sevdim onun nur yuzunu sevdim ikinci olarak ise babamı desem yalan olur baba seni pek sevmezdim ne kadar beni okutsanda bana yemek versende. Cunku yillardir baskalarinda gordugum baba sevgisini sende goremedim. Neyse acitasyon yapmayacagim bundan daha kotu yasayanlar da var halime sukrediyorum. Ben ikinci olarak bir kiz sevdim daha kendimden haberim yokken yasim 13'ken. Deli cesareti veya cocukluk diyebiliriz simdiki tabirle buna cikmak diyoruz iste onu teklif ettim ona kabul etti tabiki arkadas zoruyla 1 gun icinde ayrilip ertesi gun baskasiyla cikmaya basladi iste o zaman anlamamistim kizlarin veya bazilarinin bu kadar huurlasabilecegini zaten o yastan bile belliydi bu. Neyse yillar gecti ben kizi unuttum liseye basladim yeni bir kiz oldu ondan ayrildim ve tekrar kucukluk askimi hatirladim. Kucukken agzima sigara surmuslugum vardi ama daha 9.sinifin 2.doneminde sigaraya baslamistim evet rezillik kendimle hic gurur duymuyorum.. Ailemde kimse sigara icmez bi tane uvey abim var bi o icer ve bu olaydan 2 yil sonra ogrendim ki oz abim de iciyomus. Hizli hizli geciyim cok uzun oldu. Uvey abim haric ailemde kimse alkol almaz ki ben 10. Sinifin basindan itibaren alkol de almaya basladim kucucuk cocugum dibina koyim nasil veriyolar anlamiyodum ve ve ve bu olaydan 1.5 yil sonra ogrendim ki abim de iciyomus. 1 yil daha gecti cevrem olustu tekin dostlarim olmadi her turlu ortam muhabbetini dinledim emanetli kavgaya girdim derken annem sigara ictigimi ogrendi butun gece aglamisti. Ben ki bi kiz icin annemi uzmustum. Kendimi ve annemi daha fazla uzemezdim kiza aciliyim tekrar dedim 10 metre vardi aramizda yemedi.
    Onun disinda Allahla aramdaki bag acildi yillarca ictim ibadet etmedim simdi olsem hangi yuzle olurum ki daha odeyecek hesabimiz var arkadaslar en iyisi herseyi sifirlamak galiba
    ···
   tümünü göster