/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +289 -95
    Hadi beyler zütü yiyen varsa sorun sorularınızı hepsine Allah'ın izniyle cevabımız olacaktır.
    TÜRKÇÜLERE PEŞiN CEVABIM

    Soyculuk anlayışımız antropolojik ırkçılıkla, diğer milletleri küçük gören saldırgan ırkçı anlayışla, hiçbir benzerlik göstermez. Aslolan aynı soydan gelme, aynı millete mensup olma inancıdır. Kalbinde başka bir ırkın gururunu taşımayan, kendisini samimi olarak Türk hisseden ve Türklüğe adayan herkes Türk’tür, Türk soy ve milletindendir.(Alparslan Türkeş)
    MHP BiTTi DiYENLERE PEŞiN CEVABIM

    Gerçek bir milliyetçi, devletini yönetenlerin haksız davranışlarından zarar görse bile, devlete üstün bir değer verir, şerefine asla toz kondurmaz. Basit bir misalle yetinelim: Herhangi bir solcu veya milliyetçi olmayan bir kimse, bir zarar gördüğü vakit, yabancı bir kuruma şikâyette bulunur, hatta korunmasını ister. Ama bir milliyetçi, devletinin işlerine bir yabancıyı asla karıştırmaz. (GALiP ERDEM)
    AKPLiLERE PKKLILARA GELSiN

    Kişi kavmini sevmekIe suçIandırıIamaz. Kavminin efendisi, kavmine hizmet edendir. Vatan sevgisi imandandır. (Seyyid Ahmet Arvasi)

    SiYASETi gibTR ET DiYENLERE PEŞiN CEVABIM

    Bize yalnız dans etmesini, iyi giyinmesini, kur yapmasını ve aşık olmasını bilen gencin lüzumu yoktur. Bize bugün mesleğinde usanmadan çalışacak, yarın hudutta göz kırpmadan ölebilecek genç lazımdır. (H.Nihal ATSIZ)
    YENiLMEYECEĞiMiN GARANTiSi


    Haksız bir dava uğruna sultanlık yapacağıma, gerekirse haklı davada tek başıma yürüyeceğimi söylüyorum. (Muhsin Yazıcıoğlu)
    CEVAPLARINIZI ALAMAZSANIZ HESAP NO GÖNDERiN 100 TL A.Q
    edit : Sayfadan devam edin .. Apo neden asılmadı ? Ülkü ocakları pgibopat yerimi ? Bahçeli ne ayak ? Neden koalisyon kurulmadı ? Alayı cevaplandı ...
    edit2 : Kardeşlerim duygulandım gerçekten. inci sözlükte Bu kadar ÜLKÜDAŞ GARDAŞ olduğunu bilmezdim. Bizler öcü değiliz. ilerleyen sayfalarda bilgiler mevcut okuyun Ülkücü kimdir ? 80 dönemi ülkücüleri ne yapmıştır ? Okuyun kardeşlerim... Emr-i Bil Maruf Nehy-i Anil Münker
    ···
   tümünü göster