/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4 -1
    lisedeyken her zamanki gibi köşeme geçmiş takılırken, en ön sırada oturan kızın çantasını karıştıran it arkadaşım bana kaş göz kırpmaya başlamıştı. sürekli kızın çantasını açar suyunu alır içerdi şerefsiz. neyse gene suyunu alayım derken, kızcağızın günlüğünü bulmuş it. beni de çağırınca tel tokayı kaptığım gibi gidip günlüğün kilidini açtım ve iki şerefsiz başladık okumaya.

    meğer bizim kızın memeler yeni yeni büyümeye başlamış, küçük diye utanıyormuş da sünger koyup geziyormuş. ergenlik manyaklığı ya bunu okuyunca çok eğlendik ve bütün sınıfla paylaşmak istedik. öyle bir paylaştık ki kız sınıfa geri döndüğünde, başı tahtayı silmeye yarayan bir süngerin çektiği halay ekibi kurulmuş, sünger de sünger diye halay çekiliyordu.

    garibim önce anlamadı, sonra çantasına bakıp manzarayla karşılaşınca aldığı gibi çantasını gitti. ertesi gün de okula gelmedi. sonra babası okula gelip, kızım intihar edecek diye olay çıkarınca dedik bu böyle olmaz. biz de insanız. aramızda para toplayıp çiçek aldık kıza göndericez, üstüne de herkes telefonlarını çıkarıp birer mesaj atsın diye anlaştık. hepimiz "canım özür dilerim seni çok seviyorum" temalı mesajları yazarken, o günlüğü bulan itin mesajı "geçmişe sünger çekelim." şeklindeydi. neyse yakaladım da gönderemedi it.
    ···
   tümünü göster