1. 1.
    +2 -5
    inci Sözlük'ün değerli üyeleri,

    sistematik bir şekilde sürdürülen çaylak ve silik ihlalleri; sözlüğün temel nitelikleri ve hayati kurumlarinin varliği açisindan önemli bir tehdit haline gelmiş, modlar da dahil olmak üzere sözlüğün tüm kurumlari ideolojik saiklerle dizayn edilmeye başlanmiş ve dolayisiyla görevlerini yapamaz hale getirilmiştir.

    gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içerisinde olan Serkan inci ve bazı modlar tarafindan; temel hak ve hürriyetler zedelenmiş, kuvvetler ayriliğina dayali, laik ve demokratik sözlük düzeni fiilen ortadan kaldirilmiştir.

    Sözlüğümüz; uluslararasi ortamda hak ettiği itibarini yitirmiş ve evrensel temel insan haklarinin göz ardi edildiği, korkuya dayali otokrasi ile yönetilen bir sözlük haline getirilmiştir.

    Sözlük idaresinin aldiği hatali kararlarla mücadeleden geri durduğu anancılık tirmanarak birçok masum üyemizin ve bunlarla mücadele eden nesilli panpalarımızın üyeliklerine mal olmuştur.

    ikinci bir duyuruya kadar sözlükten çıkma yasağı uygulanacaktir. üyelerimizin kendi güvenlikleri için bu yasağa hassasiyetle uymalari önem arz etmektedir.

    Sözlük düzeninin en kisa zamanda tesis ve idamesi için her türlü tedbir alinmiş ve uygulanmaktadir. hiçbir panpamızın zarar görmesine müsaade edilmeyecek, altinci düzeninin bozulmasina firsat verilmeyecektir.

    hiçbir ayrim yapilmaksizin tüm üyelerimizin ifade özgürlüğü, mülkiyet hakki, evrensel temel hak ve hürriyeti sözlükte sulh konseyinin teminati altindadir.

    çağdaş, demokratik, sosyal, laik hukuk ilkelerine dayali sözlük düzeni tesis edilene kadar sözlükte sulh konseyi siz değerli panpalarımız adına her türlü tedbiri alacaktir.

    tüm panpalarımıza saygiyla duyurulur.

    SÖZLÜKTE SULH KONSEYi
    ···
   tümünü göster