/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +465 -31
    Evet beyler bu ayarı yiyeli çok oldu belki ama sözlükte buna dikkat çeken bir başlık görmedim ondan yazıyorum. Bilirsiniz Destansı Rap Savaşları (DRS) adında bir kanal var. Kanal açdığından beri takip ediyorum kanalı. Aslında bu başlığı incici vs Ekşici videosunu izlediğim gibi açıcaktım ama unutmuştum daha demin tekrar izledim ve bu işe bir açıklık getirme vakti geldi dedim.

    izlemeyenler için linki bırakıyorum izleyip sövebilirsiniz.

    https://m.youtube.com/watch?v=mct0UtijBSw

    Şimdi gelelim videoya. Incici anasınıfı gibi bir yerde klagib liseli giysisi ile karşımıza çıkıyor. Ulan huur çocukları bari lise tarzı bir arka plan yapın anasınıfı ne. Gerçi onlara kızmak ne kadar doğru olur ki helal olsun sirkan.

    Birde ekşiciye bakalım beyler. Ekşicinin arka planı kütüphane. Entelliğe dikkat çekmişler belki ama bizim anasınıfı olan arka planımız karşısında 10 kat daha iyi bir arka plan. Boynundaki fular falan çok hoş bir ayrıntı ama bizimkinin boynunda kravat var amk adam görünüş olarak 10 katımız. Oysa bilmiyor ki sözlükte ki herkes 1.85 boyunda ortalamanın biraz üstünde bir tipe sahip. Sirkan sayesinde herkes biliyor amk yerinde yaş ortalaması 14 olduğunu.

    Fazla uzatmak istemiyorum devam edelim, sözlere değinmek istiyorum. incici ilk dissinde fakirliğe dikkat çekiyor. Kurufasulye lazanya gibi. Sonrasında dış görünüşüne bir kaç laf atıp saçma bir şekilde son veriyor. Sıra ekşiciye geçiyor. Ekşici direk yaş ortalamasını hedef alıyor. Bu çocuk yeni yetme ve dava açsam yaşın bile tutmuyordur tarzı. Yazıklar olsun sirkan. Çok fazla küfür etmemizi de ardından eleştiriyor. "Varsa yoksa kakara kikiri meme ama silikon eller" çok fazla trol olup abazalığımıza da değiniyor ve sonunda "liseli karşında panpan yok" diyor. Tek sorun "liseli". muallaksin sirkan.

    Sıra geliyor yine bizim inciciye. "hahahah şukunu verdim bin" diyor. Sozlugumuzun terimlerini kullanması beni mutlu etti açıkçası. Baykuşa bir değiniyor falan ama gerisinde bir tak yok. Bizde kafiye yapmamış binler oysa biz şair adamlarız beyler.

    Sirkan sirkan para uğruna düştün ellere
    Ellerini gibeyim muallak hergele
    Senin bu binliğinin cezasını
    Çekiyor bunca insan bilsene

    10 saniye içinde bunu salladım beyler editlerim düzgün bir dörtlük yazan olursa.

    Neyse sıra geliyor ekşiciye. Burda bize tarihin ayarını veriyor. Bakın DRS'nin bütün videolarını izledim en daşşaklı ayar bu bölümde. "Küçük bir ergen hevesisin yeni trendde gidicisin. Sivilcelerle klavye başında sözde gibici tim, dikkat et incicim sonu gördüm peçetenin" Beyler ben bu söze 4 paket bitirdim. Hane böyle bir ayar yemişliğimiz varmı başka amk. Sonrasında devam ediyor. "Sana dedim ucunu kırdım işte şimdi kaleminin. Kuş beyinli bir varlığın vücut bulmuş halisin. iyi bilin haberleri bile ilk bizden öğrenirler, flash haber altını şer inciciyide giberler."

    Sonra bu laf ardından şerefsiz uludağ geliyo. Tabii bu laf üstüne kim ne diyicek. Oysa öylemiyiz beyler ekşicilere ayar veren hep bizdik. Bu sirkan yüzünden yaş ortalamasından hep vurmuşlar dikkat ederseniz. muallaksin sirkan. Video sonunda biraz buzlar erir gibi oluyor ama gibilmiş zütün davası olamaz beyler. Bu videoyu 1.300.000 kişi izledi düzden. Herkes ekşi daha iyi bilyor. Sizce DRS'ye bi gibertme yapma vakti çoktan gelmedi mi?

    özet: özet yok huurlar okuyun durum ciddi.
    edit: (bkz: inciciyle ekşici kız)
    ···
   tümünü göster