/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +17 -5
    Yalanlar söyleyin
    Birlikteliği en az erkekler kadar kadınlar da arzulamaktadır. Fakat, kadınlar yine de hoş bir erkekle karşılaştıklarında ondan kendilerini uzak tutmak için arkadaş olmanın, arkadaş kalmanın erdemlerinden bahsederler. Bilirler ki, erkek üstelerse, kendilerine söz geçiremeyecek, teslim olacaklardır. Bu nedenle de kadınlara her türlü vaadde bulunmakta çekinmeyin. Onlarda özellikle yalana inanmak konusunda müthiş bir yetenek ve istek vardır. Kaldı ki ne kadar yalan söylerseniz söyleyin, bütün yalanlarınızın altında, o kadına duyduğunuz sevginin gerçekliği, içtenliği bulunmaktadır.

    iltifat edip, hediyeler verin
    insanoğlu beğenilmekten, övülmekten hoşlanır. Beğenilip övüldükçe otokritikliğini yitirir. Bu, elbette ki kadınlar için de böyledir. Kadın daha çok ilgi ister, daha çok taktir bekler. Hayatını bunun üzerine kurmuştur. Bu ilgi ve taktir, yalnız sevgi bağlarının kurulması için değil, sürdürülmesi için de gereklidir. Sevgi de her şey gibi doğar, büyür ve ölür. Onu uzun ömürlü kılacak şeyler ilgi, taktir, iltifat ve hediyelerdir.

    Kadına uyun
    Günümüzün kadını kendisini erkeğe uydurmak zahmetine katlanmıyor; kendisine uyacak erkeği arıyor. Kadınların bir erkekten ayrıldıktan sonra adamın kendisini anlamadığını öne sürmesi de bundan kaynaklanır. O yüzden kadınları anlamaya çalışın. Anlamıyorsanız da anlıyor gibi görünün. Onun sevdiği artisti sevin. Dinlediği plakları dinleyin. En sevdiğiniz renk onun da en sevdiği renk olsun. Ve onun her fikrine katılın. Bunun tam tersi durumlar olsa olsa dikkat çekmek için olabilir. Fakat burada da dikkat edilmesi gereken husus, kadının sizi ikna etmeye çalışmaya başladığı andan itibaren sona ermelidir. Unutmamak gerekir ki kadınlarla tartışan erkekler, genellikle kadınlarla ilişki kuramayanlardır. Tartışma onları bir arada bulundurur. Ya da bir arada bulunmak için tartışırlar.
    ···
    1. 1.
      +5
      bunları yapan ılıktır açık net
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Yapmiycaksan neden okuyon panpa
      ···
    3. 3.
      +1
      @1 vurduruyor bunu okuyup inananlarda @1 e vurduruyor
      ···
    4. 4.
      +1
      Ahbe panpa demiyeydin iyiydi
      ···
    5. 5.
      +1 -2
      mr spark seni bi giberim baban ayakta alkışlar ulan bin adam vaktini harcıyo bişiler yazıyo buraya saygı duy amk asosyal bini seni
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa yalan yanlış bilgiler verip genç neferlerim hayatıyla oynayacak. 2. Yazıya kadar haklı olabilirdi ama bu son yazdığı kızı sizden uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz.
        ···
    6. 6.
      0
      Saol kardesim tesekkur ederim
      ···
    7. 7.
      0
      huur ÇOCUGU SENi BAŞLIĞIN ADI KADINLARIN KÖLESi OLMAK iÇiN YÖNTEMLERLER DiYE AÇSAYYDIN iLTiFAT EDiN iGLi GÖSTERiNDEN SONRA ÇUKUYU BASTIM.
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster