/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +28 -9
    Yeni nesil beyinsiz olarak geliyor. Sen okumadan araştırmadan her gördüğün resme veya yazıya inanıyorsan zaten sende Kuran okuyup anlayacak zeka yoktur. Çomar dediğin adam da aynı şeyi yapıyor sen de yapıyorsun. Doğruluğunu araştırmadan inan hemen aferin sana gerizekalı zındık.
    ···
    1. 1.
      +1 -4
      17 - Diyanet Vakfi: Kim, islâm'dan başka bir din ararsa, bilsin ki kendisinden (böyle bir din) asla kabul edilmeyecek ve o, ahirette ziyan edenlerden olacaktır.

      17 - Diyanet Vakfi: Şüphesiz iman edenler; yahudilerden, hıristiyanlardan ve sâbiîlerden de Allah'a ve ahiret gününe inanıp sâlih amel işleyenler için Rableri katında mükâfatlar vardır. Onlar için herhangi bir korku yoktur onlar üzüntü çekmeyeceklerdir.

      anan zaaa huur evladı.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      gibtir et bu malları kendi dinlerini bilmezler gelirler ateistlere veya diğerlerine dini anlatmaya kalkarlar. adamlar kendi ayetlerini inkar ederek kendi dinlerini savunduklarını sanıyorlar. Zaten allahları çok komik sürekli bir dediğinden vazgeçip sonrasında tam tersini söyleyen ayet indiriyor tam arap masalı amk.
      ···
    3. 3.
      +1
      lan mallar 1.sinde dinden cikana yol yok diyor
      2. sine ise hristiyanliktan yahudilikten islama donup Allah'a inanip ahirete inanana cennet var diyor.

      yahudilikte ahiret inanci yoktur...
      ···
    4. 4.
      0
      Her gördüğüne inanma Kuran oku doğruları oradan öğren diyorum liseli veledler beyinsiz oldukları için anlamıyor. Biri çıkıp bir şey yazıp "bu Ayet ve bunda kötü şeyler yazıyor" derse hemen inanıyorsunuz. Zinadan doğma 3-5 kafir ateist uyduruk Ayet yazsa araştırmadan doğruluğunu öğrenmeden hemen inanıyorsunuz ahmaklar. Ayrıca o resimdeki gibi farklı anlamlı Ayetler var ve bunların bazılarını bir defa okuyup anlarsın bazılarını ise anlamak için defalarca okuman ve uzun süre düşünmen lazım. Tek bir Ayette 4-5 mesaj veriliyor. Sizlerde bunları okuyacak ve anlayacak zeka yok. Aklı yerine olmayanlar islam dinine inanmak zorunda değildir. Sizler akılsız aptallar olduğunuz için inanmayın fakat küfür de etmeyin. Hayvan gibi üreyip sizi fırlatıp size Dini , insanlığı , edebi , ahlakı vb şeyleri öğretmeyen anne ve babalarınız suçludur. Size Kuran okutmayan anne ve babalarınız suçludur. Kuran'ı eleştiremezsiniz hele ki okumadan sağda solda gördüğünüz resimlerle asla. Sanal ortam diye rahat olmayın benim inancıma dini değerlerime küfürler hakaretler etmeyin sizi bulur başınızı ağrıtırım haddinizi bilin , beni kendiniz gibi liseli çocuk sanmayın.

      Tamamen haksız , yanlış ve cahil oldukları halde kendini haklı ve doğru sanıp karşısındakine küfürler edenler hayvanın ta kendisidir. Hiçbir şey bilmedikleri halde her şeyi bildiklerini sanıp bilgili insanlara cahil derler.
      ("Anan zaaa" yazıp devamında da küfür eden beyinsiz bir çocuğa açıklama yapmam da yanlıştı bundan sonra cevap vermem. Havlayıp gidersiniz.)
      ···
    5. 5.
      -1
      Beyinsiz huur çocuğu
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster