/i/Devlet

  1. 1.
    +2
    Evet beyler yakın bir zamanda Musul'a gireceğiz ve Misak-ı Milli sınırlarımıza tekrar kavuşacağız bunu Kerkük, Erbil ve 1-2 seneye Halep takip edecek!

    iran'ın yayılmacı politikası ve Şii milisleri fonlayıp bölgeyi ablukaya alması Türkiye'yi ciddi derecede rahatsız etmiş durumda ve jeopolitik çıkarlarımız doğrultusunda Musul'a operasyon düzenleyip Musul'u alacağız. Musul'un başka kuvvetlerin eline geçmesi olası bir saldırıda Türkiye'nin 2-0 yenik başlaması anldıbına geliyor. Musul'u Mezopotamya'nın Anadolu'ya açılan kapısı olarak değerlendirmelisiniz ve "Ata Toprağı" gözü ile bakmalısınız. Hali hazırda Musul'da yaşayan Türkmen sayısı oldukça fazla. iran'ın bu yayılmacı politikasına dur demek ve bölgenin esas sahibi olduğumuzu göstermenin zamanı geldi.

    iran ve ABD her ne kadar ayrı düşünüyorlarmış gibi dursada ikisininde planı ani bir baskınla Musul'a saldırmak ve Türkiye'ye yeni bir göç dalgası göndermek! (2 Milyon yeni mülteci) Musul'da oluşan boşluğu ise Kürt ve Şii milisler ile doldurup bölgede söz sahibi olmak! Musul bir petrol kentidir bu şehri elinde tutan enerjiyi ve Anadolu'ya açılan kapıyı tutmuş olur. Türkiye'nin buna müsaade etmesi imkansız...

    Alttaki yazıyı da "Fırat Kalkanı" operasyonundan 3,5 ay önce yazmıştım! Suriye'ye gireceğiz demiştim=)

    http://www.incisozluk.com...i%C5%9Fid-i-desteklemesi/
    ···
   tümünü göster