/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1293 -161
    Selâmün aleyküm panpalar. Ben doğulu polis çocuğu bi kardesiniz abinizim. Milliyetciyimdir neyse uzatmadan konuya gireyim.

    Kırıkkalede diş hastanesinde staj yapiyodum o aralar. Sigara içiyorum kapıda yasli bi adam geldi boş mu dedi yanımı göstererek. Buyur beyamca dedim. Çakmak istedi falan neyse. Ya senin şiven buralardakine benzemiyo nerelisin dedi. (Genelde polis lojmanlarinda kaldığım için türkcem iyidir de ic anadolu şivesi de ayri aminakoyim.) Sirnakliyim dayi dedim. Adamın ilk baş yüzü çöktü haklı olarak. D: Dayı B: ben

    D: Ya bizim bi erzurumlu komşu var kürtçe konusunca akrabalari, kiziyo onlara ne kadar güzel bisey değil mi ?

    B: Dayi sacmalik bu. Dil bi terör örgütünü veya herhangi biseyi temsil etmiyor. Bak ben milliyetçi bi insanim. Ne kadar pkkli varlik varsa anasini avradini ben gibeyim. Babam ve abim polis. Ama kürtçeyi türkçeden daha iyi biliyorum dedim.

    D: Baban abin polis bu güzel bisey ama sonucta sirnaklisin. Bu alnında bi leke yani dedi.

    B: Babam yaşında adamsın ettigin kelimelere bak dedim. Ben cizrede öz amcami sehit verdim. Yetmedi enistemi sehit verdim. Yetmedi defalarca kavga ettim vatan bayrak için. Senin gibileri batıda keyfine bakarken. Şimdi ben teröristim hainim sen kahramansın öyle mi ?dedim.

    Adam kalktı gitti. Yani diyeceğim o ki kalkıp genelleme yapmayın.

    cugu atanlar dayının torunları.

    Adamların bide kürt kimligiyle bu olaylari yapması ayrı bunlara kürt diye sempati duyan destek veren orusbu çocukları ayrı bi koyuyo. Ne kadar vatan haini varsa asacaksin kardeşim.

    edit: Prim diyen aveller. Benim gibi bisürü kürt var bunları görün diye yazdım bunu. Hic bisey bilmeden haberleri tv den öğrenip bordo klavyenizle yorum yapmayın diye. Suku atın dememin sebebi de başlık kaybolup gitmesin diye

    Milliyetçiliği ırkçılıkla karıştıran cahil ergenler. Milliyetçilik vatanın bütünüdür. A ırkı b ırkı ayırmaksızın vatanı bayrağı peşinde ölüme yürümektir. gibik gibik yorumlarınızı kendinize saklayın.

    Ellerinize sağlık. Verdiğiniz destek için yüreğinize sağlık.

    Nick6 girebilirsiniz 😊 (bkz: Koca yurekli salih amel)

    edit2: Beyler güzel yorumlarınız için hepinize teşekkürü borç bilirim. Siirte geldim üniversite için. 1 ay once ayrıldım Kırıkkaleden. Kırıkkalenin yerlileri bitanedir. Milliyetçi bi sehir hdp binası dahi yok. Şırnak'ta tatar aşireti gibi bisürü asiret var devlet yanlısı. Çok şükür ben bu asiretlerden birindeyim. Size yemin ediyorum anlattıklarımda gram sapma veya yalan yok. Kırıkkalede çok arkadaş edindim yenimahalleden osmangaziden hepsi de adam gibi adamdır. Yani diyeceğim o ki Kürt Türk kavgası yok. Ortada ermenisi abdsi almani fransizi yedi düvelle Türk insanının kavgasıdır.

    Ve bende dahil onlarca aşiret Türk milletinin yanındadır.

    @127 Senin gibileri yüzünden kürt olmaktan utanıyorum. 1992 de amcami cizrede sehit verdim. Imamdi ve senin gibi hainlere karşı dik durdu hep.
    ···
   tümünü göster