/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    0
    *
    Facesine girdiğimde kapak fotoğrafında kuzenimle birlikte fotoğrafını gördüm ve oradan yürümeye karar vermiştim. Kızı ekleyip bekledim bu arada ilişki durumu yoktu bu gözümden kaçmamıştı. Nereden nasıl başlayacağımı hiç bilmiyordum ve kabul ettiğini gördüm. Durmadan mesaj atması için türlü türlü durumlar paylaşıyordum fakat bir etki tepki görmüyordum çok normal çünkü beni tanımıyordu. En sonunda kendisine mesaj atmıştım ve inanın hayatımda ilk defa birine mesaj atmıştım. Genelde kızlardan beklerdim ilk adımları. Terlemeye felan başladım, o zamanlar bir kız arkadaşıma bu durumu sormuştum ve eğer seni farkederse karşılık verir demişti. Bense diğer erkeklerden farklı bir mesaj atmıştım çünkü eğer " selam, naber vs " tarzı cümleler yazsaydım kesinlikle abazalardan farkım kalmayacaktı. Sabah cevap geldiğin de çok şaşırmıştım. Ve geçiştirmiştim çünkü sabahın köründe ne kız anlayabildi mesajı ne de ben diyecek bir şey bulabildim.
    Öğlen okuldan çıktığımda otobüsüme atladım ve evime doğru yol aldım. Otobüsten indiğim de markete uğraşıp her zaman ki gibi 2 tane dal aldım. Eve girdiğim de bilgisayar düğmesine basıp üzerimi çıkardıktan sonra tuvalet ihtiyacı için giderdim ve sigaranın birini orada içerdim. Lise hayatım hep monotondu neredeyse. işimi halletikten sonra bilgisayara oturdum ve ne yazsam diye düşündüm, yaklaşık 1 saat boyunca ekranla bakıştık neredeyse.
    Daha sonra bir mesaj geldi ve çıldırmak üzereydim " sen bizim okulda mıydın? " yazıyordu. Elim ayağım dolaştı ve " evet, X sınıfındasın ve her gün şu saatte şu sınıftaki derse girerken görüyorum seni " dedim. Kız biraz bi afalladı felan ama hoşuna gittiğini varsayıyorum ki korkmadı çünkü. Muhabbet muhabbeti açtı ve konuşmaya devam ettik numaralarımızı aldık. Daha sonra bir gün okulda ona yazdığım akrostiş bir şiiri verdim. Ve çok beğendiğini söyledi. Her şey o kadar güzel gidiyordu ki bu kadar iyi gidemezdi benim bünyem buna alışık değildi biliyordum. Ve sonra " sana söylemem gereken bir şey var " diye bir mesaj geldi. Yannanlara geldiğini tahmin etmek güç olmadı ve bunu eve gittiğinde yapacağını söyleyi her ne kadar okul çıkışı konuşmayı istesemde olmadı. Can dostum, yoldaşım bana hayatı babam kadar öğrettiğini düşündüğüm adamla " H " ile yani sahile çıktık oturduk bense mesajı bekliyordum o sıra ve mesaj geldi.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster