/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    Beyler uzun zamandır şehir değişikliği vs nedeniyle aktif olamadım şuan ise çok değişik düşünceler içinde bu yazıyı yazıyorum ama en baştan belirtmem gerekiyor ki çok yardıma ihtiyacım olduğunu hissediyorum.

    Olay şu diye başlayarak umarım derdimi anlatabilirim, herneyse beyler. Olay şu kızlarla hiç konuşamaz oldum, kafam çok güzel olsa bile olmuyor yani şöyle özetliyim önceden kızlarla çok konuşurdum, kendimi çok rahat ifade eder ezer geçerdim. Sonrasındaysa nası giberim diye düşünmeye başlardım.

    O zamanlar adım çıktı arkadaşlar arasında abaza diye ondan sonra hiçbir kızla konuşmaz oldum, ya canım yanardı ya da ben kızı yine nasıl giberim diye düşünürüm diye konuşmayı kestim. Bu şekil bir olay yani, çekingenliğim olmazsa abazayım ama çekingenlikte aşırı düzeyde. Mesela dün muhteşem derecede kafam güzel önümü tam anlamıyla göremiyorum yanımızda kızlarda var 2 erkek 2 kız bizim arkadaş kızın tekine yazıldı diğeride geldi bana sorular sormaya başladı. Hiçbirine cevap veremedim, tutulup kaldım sanki sesim çıkmadı kızla göz göze bile gelmemeye çalışıyodum. Kısacası çoğu zaman dehşet şekilde çekiniyorum, bazı zamanlarda aşırı abaza oluyorum. Ortası yok mu bunun ya abazalıktan ya da çekingenlikten nasıl yırtarım. Biliyorum çoğunuz benim gibi evde oturduğunuz için aynı şeyleri düşünüyosunuz ama yine de farklı tavsiyeleri olanlar cevap verirse sevinirim.
    ···
   tümünü göster