/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +199 -42
    Ammına kodumun oğlu, dıbına kodumun oğluu

    Niye cuguluyonuz am suları kolpaçino efsanesi aq
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Üstte dursun helal et

      Ne zaman bir adım atsam birisi çelme takıyor bana. ulan bir doğru dürüst duramadım durduğum yerde be. Yani tam diyorum her şey bitti tamam her şey bitti yollar temiz yürü diyorum kim tutar seni aslanım benim bütün sahalar açık geniş oyna diyorum bir bakıyorum kocaman bir çukurun içindeyim tekrar girmişim.

      Ya bu nasıl bir pislik ya. Bu nasıl bir pislik üstüme bulaştı yıka yıka geçmiyor anasını satayım ya allah belasını versin.
      Ya var ya ben çok bir şey istemiyorum. Ya sadece bir gece tamam mı tek bir gece. Şu kafamı yastığa rahat rahat yatayım koyayım istiyorum. Gözlerimde kendiliğinden kapansın istiyorum. Başka hiçbir şey istemiyorum. Ya bu nasıl bir talihdir ya! Bu nasıl bir talihdir. Canına yanayım ya. insanın hiç mi bir işi rast gitmez lan.
      Bir de benim üstüme geliyorlar sanki bütün bunların olmasını ben istiyormuşum gibi. Ben artık bela istemiyorum. Gerçekten.
      ···
      1. 1.
        0
        hangi film
        ···
    2. 2.
      +4
      Eskiden hayatımı yarım kilometrelik bir alanda yaşıyorum derdim, bence biz bu yüzden kardeştik. Çünkü sen de öyleydin. Nerde olursan ol ister yarım kilometre uzakta ister dünyanın öteki ucunda, her zaman yanımda olacaksın daima kardeşim kalacaksın.
      RiP PAUL WALKER..
      ···
      1. 1.
        +1
        https://m.youtube.com/watch?v=RgKAFK5djSk
        Okurken arka planda bu çaldı resmen tüğlerim diken diken oldu hatırlattığın için sağol panpa
        ···
   tümünü göster