/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +163 -8
    Olay yaklaşık 3 saat evvel gerçekleşti beyler. Arkadaşlarla iş çıkışı çay evlerinin olduğu sokağa giderek bir çay evine oturduk. Sağdan soldan konuşurken küçük zayıf bir kız çocuğu geldi. Elinde 4 tane mendil var. Çat pat türkçe konuşuyo. Abi mendil alır mısın diye sordu.. içim parçalandı be beyler. Benim 6 yaşındaki yeğenim evde tabletle oynarken onun o soğukta üstüne mont olmadan mendil satması içimi parçaladı.

    Gel bakalım otur yanıma deyip oturttum yanıma. Birtane sıcak çikolata söyledim içsin diye. Amacım ağzından laf almaktı. "Seni bu saatte kim böyle çalıştırıyo abicim?" Dedim. Ama sustu konuşmadı. Yaşını sordum, 4 dedi. Nerelisin dedim afgan dedi. Okula gidecek misin dedim hayır dedi..

    Anasını gibiyim bu dünyanın cin atı bindi tepeme resmen. Ulan küçücük çocuğun şu soğuk havada mendil satması ne demek lan. Olay bundan sonra başladı. Yaklaşık 10 dakika sonra sakallı şişman esmer bi adam yaklaştı yanımıza küçük kızın kolundan tuttu gel buraya diye çekti. Tabi bunu görünce biz hemen ayaklandık hayırdır lan sen kimsin diye. Çok geçmeden anladık ki küçük kıza mendil sattıran bu ayıymış.

    Neyse biz adamı tartaklamaya başladık tabi ama adan kaçmaya çalışıyo kızıda bırakmıyo. O sıra ben dayanamayıp buna okkalı bi yumruk attım. Benim arkamdan sinan ve ekrem de çullandılar adama bunu yatırdık yere. Hemen telefona sarılıp aradık polisi. Polis 15 dakika sonra geldi.

    Bu adamın yaptığının bir suç olduğunu ve 4 yaşındaki bir çocuğa bu saatte mendil sattırılmasının kanunen yasak olduğunu söyledik. Polis çocuğu ve adamı alıp zütürdü. Gereği yapılacak dedi. Tabi biz buna inandık mı?? Tabikide HAYIR!! Türkiyede hiçbirşeyin gereğinim yapılmadığı gibi bununda yapılmayacak.. Böyle dünyanın adaletini gibiyim olum ben sadece bunu diyorum.
    ···
   tümünü göster