1. 1.
    +4
    Beyler oybirinci diye sen nerden bileceksin lan gibi yorumlar yapabilirsiniz. Yalnız buraya her yeni üye olan liseli veya inciyi ilk defa duymuş kişiler olmuyor. Ben sözlüğü 3 4 senedir takip ediyorum vaktim olmadığı için o zamanlar çok sık olmasa da girip trendeki entrylere bakıp çıkıyordum zaten o arada üye alımı yoktu diye hatırlıyorum daha sonra vakit bulunca üye oldum. Hani takip etmesek bile internetle az çok işi olan herkes ekşi veya inciyi bir şekilde duymuştur özellikle 2010-2012 arası çok popülerdi.

    Şimdi bakıyorum bazı arkadaşlar yine eski tadında entryler paylaşıyor gülüp eğleniyoruz.
    O eski trollemeler olmasa da yine bir inci havası var.

    Ama şu dıbına kodumun anancı bilgi verici veya önemli bir konuda saçma sapan yorumlar yapanlar yüzünden iyice düştü sözlüğün kalitesi. Buranın farkı nedir samimi ve özgür ortam her türlü makaranın yapıldığı yeri gelince siyasetin tartışıldığı yeri gelince güldürmenin dibine vurulduğu bir yer. Ekşiden farkımız ne bizim kural yok, yasak yok, format yok, kısıtlama yok entel dantel takılanlar yok. Yalnız bazı arkadaşlar bunu çok yanlış anlayıp ota taka küfür yazıyor yapmayın. inci sözlük'e karşı açılmış o kadar çok dava var ki bunu sizde biliyorsunuz serkan inci herşeye rağmen "burası sanal âlem. burada reel'de oluşturduğunuz hukuk kurallarını yok sayıyoruz." diyor ve "bizi kafanıza göre sansürleyemezsiniz." diyerek bizi savunuyor bunu kötüye kullanmayın.

    Kimse size küfür etmeyin makara yapmayın bu ortamı bozun demiyor ama biraz yerini bil be kardeşim her şeye anan anan anan yazmak nedir? inci sözlük yazarının bir kalitesi olmalı artık önüne gelen yazar olmamalı.

    En basit örneği çalıştığım yerde bilgisayar işlerine ben baktığım için sözlük bende sürekli açık karışan olmuyor yani. Diğer çalışan arkadaşlar geliyor bende o sırada bir entryi okuyorum atıyorum komik bir hikaye adam geliyor okuyor onu her şey güzel gülüyor bende üye olacağım diyor ne güzel aşağı bir iniyoruz veledi zinanın biri huur çocuğu senin ananı gibeyim gibi şeyler yazmış gel de açıkla ondan sonra fikirler değişiyor. Umarım daha da kötüye gitmeden buna bir çözüm bulurlar.
    ···
   tümünü göster