/i/Tespit

  1. 1.
    +11
    helal et. öyle bir yer hiçbir zaman olmayacağı için konu kilit iyi forumlar
    ···
    1. 1.
      +26 -1
      1-Devlet kuruldu varsaysak bile devleti kurduranlar zaten yer altı kaynaklarını sömürmek için kurdurur yani onlara bi tak kalmaz

      2-Kürtleri biraz tanısan birbirleri arkasından nasıl iş çevirdiklerini bilirdin şuan azınlık pgibolojisi ile haraket ediyorlar eğer devlet kurulacak olsa birbirine düşerler dindar vs kominist

      3-Kürtler yemez içmez, lüksüne önem verir bunu bile bilmiyosan kürtler hakkında bir şey yazma bence.

      4-Türkiyede Büyük baş hayvancılığın yarısı doğu karadeniz , erzurum , kars ta yapılır daha sonra iç anadolu ege ve marmara gelir .Küçük baş hayvancılık ise genelde iç anadoluda yapılır daha sonra güneydoğu anadolu ve marmaradaki ergene havzası gelir. Yani hayvancılığın çoğu Sözde k*rdistanın dışında yapılıyor.

      5-Kadın erkek eşitliği ? Kürtlerde ? sen üç beş açıklama bakıp bunları söylüyon git bakalım doğuya kadını adam yerine koyuyolarmı.

      6- Nufus hızlı artar ve çoğu işsiz olur . Nufusun işe yaraması için önce üretim yeteneğinin olması gerekir. Hindistan dada nufus var çoğu ayda üç beş dolar a geçiniyor.

      7-Yola eyp döşeyip kaçmanın neresi gözü karalık anlat bakalım . işid kobaneye saldırdığında gördük hallerini abd yardım etmese orda 1 tane bile k*rt kalmazdı.

      8-dıbına koduğumun salağı sen gel ankarada ben bir k*rdüm ve Türk dövmek için ankaraya geldim de bak nasıl ananı gibiyolar . Gidip birine saldırsan millet senin k*rt mü Türk mü olduğunu nerden bilecek ? Diyarbakırda , şırnak , hakkaride vs.. de yıllardır ananızı gibiyoz zaten boş laf yapma.
      ···
    2. 2.
      +6

      k*rt lütfen

      ···
    3. 3.
      0
      kadın erkek eşitliği

      sadjkflvhnusrvtynırvnrvqwe klrn vhasjdfhvsıayfnvsasdjkfhvnwequıqwervynfhsadkjvfhwueırvfskdlafv9we fh9wefvn hsdj fh9w8e fhksdaj fweıfh asd yıfn weq9uf nhvsdfvlakfnsdf pıoumwe fnsahf 9w neqyf9sd ahf wqefryukfdhgopqwu3e8rtgeryvslakdghfweyrsdfv we0ruskjhf ewrbsdfgm0e9w8tyısadfnsasdf sddf k2rhsdjvasx cweryzxcöfvnasdo yvhwetgskddf jkhqwep9ytrsdgöaswfyaskdf newyfsdasdk jfnwqeruıas df8asw tkjsacfswdf9weıuf weu söasdf weqyr sdakjf w8uey ghktjynasdpıdf 3rtuhwqnw eroıgy fwehrjnscofy wehrtg8of ybkrawer sdf8o hat vbamsh8f oıasdfvuıowqeu hbfksadhf y90qwe23 vrhlköjsadfj vfuw3ıeyfvasd fcb vjalsxcvkıyqw3erfmsdavcjkawerbsadösf awesdyfr psdalf hq2bwerfyas dtgf
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster