/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +17 -2
    2 gün sonra evleniyorum. mutluyum evet ama bir yanım hala buruk.

    çok kırdım.. hiç kırılmadığım, çok sevildiğim halde. hani herkes anlatıyor ya burada bu kız böyle gibti attı kalbimi diğeri böyle. benimkisi tam tersi be dostlar. seviyordum ama kızı hiç takmadım, her anımda her iyi kötü günümde yanımdaydı ben hiç onun yanında olmayı. 22 yaşımdaydım onu tanıdığımda. 7 yıl... dile kolay anılarla dolu koca 7 yıl. benim okulum bittiğin de bölümünü bırakıp yeni bölüme geçmişti. ben çalışırken okulunu bir an önce bitirip evlenmemiz için elinden gelen her şeyi yaptı.

    konuşmadan anlaşır bir vaziyettik. o her şeyini bana adadı birazcıkta olsa ben ona. bakışlarımızdan ne ima ettiğimizi bilir, neye kızıp neyle mutlu olabileceğimizi.. kısacası birbirimiz ne kadar tanımamız gerekiyorsa en alasıyla tanıyorduk. her haftasonu bize gelir kalırdı. aileleler bilirdi. yaşanmamış hiçbir şey kalmamıştı.

    çok uyardı beni, korkuyorum senden bağırma bana! benimle ilgilen! yanımda ol! sevdiğini azıcık olsun belli et! bense gittim onu aldattım, aylarca aramadığım oldu. gene de kopmadı benden. hiç mi bir şey yapmadım elbette çok şey koca 7 yılda fakat onunkilerin yanında hiç bile değildi.

    tabi gün geldi koptu. asker ocağında yakaladı beni ayrılık. bütün intikdıbını en olmayacak yerde aldı benden. kızamadım ona ama öyle bir alışkanlık vardı ki..olmaza heralde dedim. ilgilenmez takmaz umursamaz kişi o, o ise bendim artık sanki. hala da kızamıyorum. tek kızdığım keşke 6 ay sabretse de yüzüme söyleseydi. 7 yılın hatrına...

    hemen hemen 1 yılı birkaç ay geçti artık. savrulduk. geçenlerde evlendiğini duydum kardeşim facebook profilinden görmüş bana söyledi. 2 gün sonra bende evleniyorum. tesadüf ki kendisi için ilkkez ağladığım kızla.bir daha asla buluşamam asla görüşemem dediğim kadınla.

    onun ise muhtemelen hala benden haberi var. hala ne yaptığımı biliyor. hala kıyıdan köşeden de olsa beni izliyor. şuna inandım ne olursa olsun güzel günlerin hatırası silinmiyor. benim aklımda hep güzel günlerin anıları kaldı. kötü olan her şey ayrılığımızla birlikte unutuldu gitti..

    (bkz: düğünüme hepiniz davetlisiniz)
    ···
   tümünü göster