/i/Devlet

  1. 1.
    +38 -2
    Ciddiyim amk rahmetli erbakan dan başka hangi lider yaptı bunu? Adam D-8 adı altında tüm islam devletlerini tek çatı altında topladı, sonrasında noldu biliyor musunuz? Amerika Birleşik Devletleri derhal tüm müttefiklerine bir mesaj yollayıp Necmettin Erbakan'ın yaptığı hareketlerin çıkarlarına aykırı olduğunu ve derhal birşeylerin yapılması gerektiğini açıkladı.
    (UYARI:HiÇBiR SiYASi PARTiYi DESTEKLEMiYORUM, SADECE ERBAKAN I ÇOK SEVERiM)
    Sonrasında olan belli, darbe yapıldı, rahmetli indirildi,ve oyunlarına devam ettiler, adam 24 yıl önce Türkiye yi ışid ve kürt sorununa karşı uyarmış,15 yıl önce de feto için ne demiş biliyor musunuz?
    Çocuklarınızı fetullah gülen in okullarına verirseniz yahudiye asker yetiştirmiş olursunuz dedi adam amk o zaman herkes ona çamur attı, sövdü,küfürler savurdu o hocadır ona laf edemezsin dediler, sonrasında herkes pişman oldu tabi.

    Tüm liderlerin feto ile fotolarını görürsünüz ancak necmettin erbakan ın fotolarını bulamazsınız. Adam sadece islam birliği için uğraştı başka hiçbirşey istemiyordu yalnızca Allah rızası, sonrasında erbakan ın öğrencisi olan dexer davayı bıraktı kendine parti açtı gitti,bu adamın değerini bilemedik panpalar, bari şimdiden sonra kulak asın bunlara.
    Siyaseti sevmeyen müslümanlar, müslümanları sevmeyen siyasetçiler tarafından yönetilir. Necmettin Erbakan
    Not:Siyasi parti desteklemiyorum, sadece erbakanın söylediği doğrulardan sözlük ahalisini haberdar etmek istedim
    Ve adam şeriat şeriat da demiyordu bilmenizi isterim.
    Ayrıca banane amerikadan diyerek kıbrıs harekatı emrini verip kıbrıs ın bizde olmasının sebebi olan liderdir.
    ···
   tümünü göster