/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +20 -2
    Olay 3 yıl önce ikinci dönemde gerçekleşti. Son sınıfız, biyolojici huur, dersi geçmek isteyen konu anlatır dedi.

    Bizim sınıfta bi bin Nedim var, ateist. Her konuda atlayıp"işte biz de bu sayede evrimi tamamlayabildik" tarzı şeyler söylerdi. Konu anlatma olayını duyunca hemen kalktı ayağa ben adaptasyon ve evrim konusunu anlatcam diye. Hoca da kabul etti.

    Neyse bikaç hafta geçti sıra bizim bin Nedimde. Çıktı tahtaya açtı slaytı başladı anlatmaya. Bi ton slayt hazırlamış bide puşt. Yarım saat falan sürdü hala anlatıyor en son maymun insana evrimleşirken kullanmayıp pasifleşen organları anlatıyordu hoca yarıda kesti dedi "evladım sen anlatıyon da bize kanıt gösterebilcen mi maymundan geldiğimize dair" dedi.

    bin Nedim hocadan kafasını çevirip tahtadaki slayta baktı. Slaytta sırıtan tipik şempanze fotosu vardı. bin Nedim yerden 100 kağıt bulmuş gibi sevinerek bana döndü "krosyali, iki dakika gelir misin kardeşim" dedi.

    Ben kağıdı karalıyodum can sıkıntısından şaşırdım. Kalkarken bi yandan "ne oldu amk" diyom dudağımı oynatarak.

    Neyse çıktım tahtaya bekliyom. Herkes sus pus oldu bana bakıyolar. Herkes birden çığlık çığlığa çocuğu alkışlamaya başladı ben noldu amk derken hoca ordan bi sıçradı bin Nedime boşnak çekmeye başladı. Ne yapıyolar bunlar derken gözüm kızlara ilişti. Kızlar oturmuş birbirlerinin saçlarından bit arıyordu. Herkes benim yüzümden ateist olmuştu artık.

    Bu utançla sınıftan ağlayarak kaçtım. Tuvalette 4 dal içip salya sümük ağlayarak osbir çektim.

    Bu da böyle bir anımdır
    ···
   tümünü göster