/i/Tespit

  1. 1.
    +11 -40
    gibtir amk comari
    ···
    1. 1.
      +1
      helal panpam.
      lan pic simdi dinle beni! senden daha dindar daha osmanli torunu gibi yasiyan bi adamim.
      simdi bana cevap ver! hergun tv de meydanlarda kutlu yuruyus, osmanli din Allah diye kim konusuyor? evet dogru bildin dexer!
      simdi bana soyle Peygamber Efendimizin bir tane insana hakareti kalbini kirmisligi, insanlari ayristirip hedef haline getirdigi bir olay var mi? bir de dexer a bak. islami temsil ettigini sanan bi adam her gun insanlara gevur kafir muamelesi yapip insanlari dinden sogutmuyorsa bende serefsizim.
      eskiden dinden bahsettigim zaman insanlar akp yi destekledigimi bildigi icin benin dinle alakali soyledigim herseye sirk kosuyorlardi! ama simdi ayni ben akp yi sert bi sekilde elestirdigim icin cok daha fazla dini konulari merak edip hoslarina gidiyor. yalansa yalan de.
      simdi soruyorum her turlu pislige bulasmis bi adam sana bisey anlatsa yanindan uzaklasmaz misin? ki bu isi abd israil birlesse insanlarin gozunde dini bu kadar yerin dibine sokamazdi.

      o yuzden osmanliyi dini imani turklugu masasinda meze yapmis erifler gelip bize milliyetcilik nutku cekmesin. eger siz gercekten osmanli yada hilafetin devami oldugunuzu dusunuyorsaniz hepinizin burdan beynine sokayim
      ···
   tümünü göster