/i/Tespit

  1. 1.
    +59 -3
    Geçen dün Donald Trump yani bir adet huur çocuğu yıllardan beri Israil işgali altında olan Kudüs'ü başkan seçileceği takdirde Israilin başkenti olarak tanıyacağını vaadetmiş.

    Serkan Inci ise harıl harıl Donald Trumpa çalışmaktadır neden biliyor musunuz ?

    (bkz: donald trump ve yeni dünya düzeni planları) bu yazı bi saat içinde trende girip üç saat içinde trendden kaldırılmıştır.

    Neden Serkan Inci ?

    Donald Trumpla yaşadığınız ilişki sonucu onu mu koruyorsun ? Şuan neden Amerikadasın açıklasana ! Sana gezdiğin o kırmızı Mustang'i kim temin etti kim ?!

    Neden Amerikadaki bağlantılarımdan Donald Trump propagandası yaptığın üzere haberler alıyorum ? Yoksa son günlerde attığın twiitlerin sebebi bunlar mı ?

    Neden Serkan Inci ?

    Sende bi projesin Serkan Inci. Donald Trumpla beraber Şimon Peresin cenazesinde olduğunuza dair görüntüler var elimde.
    Nasılda ağlıyor zavallı önderi geberince bi görseniz..

    Kurduğun Inci Sözlük sathında bütün terbiyesizleri topladın, ferregrafik içerikler hat safhada ve bu mevzuyuda bir arkadaşımız açıklamıştı.. (bkz: ferre endüstrisi deşifre oldu)

    Daha bitmedi ! Elimde başlık fotoğrafına eklediğim vegiba var ! Bu resmin çözünürlüğü çok düşük göremeyenler için ne olduğunu söyleyeyim..

    NATO TOPLANTISINA KATILAN SERKAN INCININ ARKASINDA BIR DÜNYA HARITASI VE RUSYANIN ÜZERI IŞARETLENMIŞ..

    Şaşırmayın lütfen, Serkan Incinin yazmış olduğu Inci Sözlük - Insanlara Lanet kitabında ilerde olacakları sübliminal mesajlarla bize iletmiş.

    Insanlığa lanet ne demek ?? Yahudilerin Büyü Kitabı Kabala'da der ki : Tüm insanlara lanet olsun, Yahudiler bu dünyanın ve evrenin tek sahibi olacaktırlar !

    Yani durum şu, Yahudiler ilerde şuan yakın müttefikimiz olan Rusyaya UFOLARLA EVET UFOLARLA saldıracaklar bakın bunu daha önceki başlığımda açıklamıştım ! (bkz: donald trump ve yeni dünya düzeni planları)

    Sonumuz yaklaşıyor beyler.Ama son bi anektod eklemek istiyorum. Serkan Incinin saçları yağlı ve uzun biliyor musunuz ? Bi insan neden yağlı saçla gezer amk ?

    Donald Trumpın katıldığı bi oturumda Başkan seçileceği takdirde eşcinsellere karşı tutumu ne olur diye soruldu.
    Cevap aynen şu..
    Benim eşcinsellerle hiçbir problemim yok. Onlarında normal insanlardan farkı yok. Hatta sempati duyuyorum onlara. Hatta ve hatta uzun ve yağlı saça sahip erkekler benimde hoşuma gidiyor...
    ···
   tümünü göster