1. 1.
    +2 -2
    gerçekten gülüyorum. Osmanlı millet duygusuyla yönetilmiş bir devlet değildir. Osmanlı, Osmanoğulları ve sülalesi tarafından yönetilmiş bir devlettir. Adamlar idarenin çoğunu kadınlara, iş adamlarına ve düşmana kaptıraalar bile hala vazgeçmiyorlar ve Osmanoğulları sülalesinden ilerliyorlar. Şimdi Osmanlı Torunuyum diyenlere soruyorum. Siz hiç, ingiltere'de Petersenler, 4.Joshlar veya Fransada 2.Luie'ler diye bir devlet duydunuzmu? Kraliyetin veya Saltanatın başına kim geçerse geçsin orası hep Fransa'dır, ingiltere'dir. Değişmez.

    Şahsen ben Osmanlı sülalesiyle bir bağım olduğunu düşünmüyorum, Osmanlı türklerin şanlı tarihinde adını altın harflerle yazmış bir devlettir o kadar. Eski Türk devletlerinin hangisine baksanız böyledir, eski türk devletlerinin tarihinde millet olmayı başarmış tek devlet Göktürk'tür. Diğer hepsi bulundukları bölgenin yada yönetildiği ailenin adını taşımıştır.

    ispanya ve Katalanya örneğini vericek olursanınız, evet Katalan lar ben ispanyol değilim diyor ama bu onların millet olmayı başarıp Katalanya vatandaşı olarak kendilerini kabul etmelerini sağlıyor. Osmanlı Torunlarında ise böyle bir durum yok.

    Özet: Yok amk emek var okuyun.
    ···
   tümünü göster