1. 1.
    +68 -2
    görüyorum ki, esen rüzgara göre eğilip bükülen bir fidan gibi olmuşsun serkan. ne yaş bir ağaç olacak yaştasın, ne de fidan olabilecek narinlikte... kütük gibi birisi olmuşsun serkan.

    sen politikacı değilsin. milletvekili değilsin. danışman değilsin. bürokrat değilsin. siyasi parti lideri hiç değilsin. dün kötü dediğin şeye, bugün iyi dersen; sen yalaka olursun serkan, onların yaptığı ise siyasi manevra olur. siyasilere göre eğilip bükülme serkan. senin manevralarını toplarsak ancak topaç olur senden.

    yanındaki adamlara bak serkan. seninle aynı fikri savunan isimleri altalta koy ve oku serkan. metallica dinlemiş adamsın, "fuck the system" diyerek sansüre karşı çıkış yapmış adamsın sen serkan. metal dinleyen adam yalaka olur mu ulan! kendi siyasetçini seçtirebilecek bir kitlenin zirvesindeki adamsın sen. gezi parkı zamanındaki sloganların %90'ı buranın ürünüydü. böyle zekâ dolu bir yerin 1 numarasısın sen serkan. bugün yiğit bulut ile, fesli tarihçi ile, cem küçük ile, lozan'ın 2023'te biteceğini sanan güneş gazetesi genel yayın yönetmeni ile aynı kağıtta isminin altalta yazılması senin kariyer planın mı serkan? sokakta yürürken "ulan 15 yaşında, inci'de yazan bebe bana dönek-yalaka der mi acaba?" diye çekinmemenin tek sebebi para mı serkan?

    çok yazık serkan çok. burayı 7 senedir ayakta tutan insanların sırtına çıkıp, kendini düşürdüğün hale bak serkan...

    aşk olsun sana serkan. aşk olsun.
    sana üzülürsem anam avradım olsun.
    ···
   tümünü göster