/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1 -1
    tağutların yoldaşı 5vakit konuştu
    ···
    1. 1.
      0
      Ösocu kardeş öyle kendini patlatma olayı falan yok. Siz tövbe edip öyle gelin. Siz kafirlerle , tağutla birlik oldunuz dost oldunuz. Tağut yolunda savaşıyorsunuz. Siz abd , israil ve avrupa köpeğisiniz. Kafirlerin ve tağutun yardımıyla kafir esadı devirip ülkenin başına geçin ve bu sayede abd Suriye'ye de sahip olsun değil mi? islam devletine saldırmıyoruz diyorsun ya kardeş o zaman Fırat kalkanına katılanlar kim? Bütün Türkiye sınırı pkk'nın elinde onlara neden saldırmıyorsunuz? Münbiç'e neden saldırmıyorsunuz? Tabi sahibiniz abd izin vermez buna. Bir defa bile pkkya saldırmadınız.
      ···
    2. 2.
      0
      doğru söylüyorsun kardeşim çok çelişkileri var.
      ···
      1. 1.
        0
        Bunlar iki yüzlüdür kardeşim. Bak bu 5vakitdevrimci nickli arkadaşın laik chpyi savunduğunu gördüm. Bunlar Dini kullanan demokrasi laiklik isteyen şerefsizlerdir. Köpeğe kim ekmek verirse ona gider ya işte bunlarda öyleler. Kim destek silah falan verirse onun köpeği oluyorlar. Yarın belki de türkiye'ye bile saldıracaklar.
        ···
      2. 2.
        +1
        Andolsun ki, biz onlardan öncekileri de imtihandan geçirmişizdir. Elbette Allah, doğruları ortaya çıkaracak, yalancıları da mutlaka ortaya koyacaktır(Ankebut 3)
        ···
      3. 3.
        0
        Cihadcı silik yemişiz 2 dakikada arkamızdan konuşmaya yardırmışsın özelden o kadar muhabbet ettik ayıptır be. Nerde laikliği savunmuşum. Veya muhalifler nerde laikliği savunmuş kandırmayın kendinizi.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster