/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +261 -14
    trendde bi başlık var çişinizi tutun diyen, o salağı sakın dinlemeyin... kendi gibi kopmuştur sizinki de kopsun diye uğraşıyor cahil kıskanç orangutan!

    ben kendi yerli yabancı sitelerde yaptığım engin araştırmalar sonucu, tecrübe ederek doğruluğunu kanıtladığım; sağlıksız değil sağlıklı olan yöntemleri anlatacağım.

    tamam gerekli insanı kurtardık anlatıyorum o gerizekalının anlattığı şey kegel egzersizi çişi tutarak yapılmaz. idrar yollarınız enfeksiyon olur, çişinizi tutarak sadece hangi kası kullanmanız gerektiğini öğrenirsiniz. o kası keşfettikten sonra işemezken boştayken yapacaksınız.

    sık bırak yapıyın önce 30 kere sık bırak sonra 3 sn sık bırak 10 tekrar 4 sn sık bırak 10 tekrar 5 sn sık bırak 10 tekrar aralarda 30 kere hızlı hızlı sık bırak ve dinlenme 30 sn filan. sonra gibinizi en az kasarak ufacık kasarak sıkılı tutun tutabildiğniz kadar. sonra 30 sn dinlen sonra da tüm gücünle sık tutabildiğin kadar (ilk başta 3 4 sn ile başlar 20 sn ye kadar çıkar) o en son kasabildiğniz süre orgazm sürenizdir. 3 sn kasan 3 sn boyunca orgazm olur 20 sn kasan 20 sn (benim 14 sn filan sürüyor artık) gözlerim kararıyor. bu egzersiz sizi geç boşaltmaz bu egsersiz orgazmdan aldığınız zevki ve süreyi artırır. ayrıca prostat kanseri olmanızı engeller.

    benzinlikte sıra beklerken derste yapın bunu boş anlarınızda yapın günde 1 den fazla yapmayın. fazlası zararlı.

    şimdi engin tecrübelerim ve araştırmalarım sonucu keşfettiğim boşalma süremi 10 sn den (çok azmışken odaklanırsam 10 sn de boşalabiliyordum ama bu abartı örnek normalde moda girip pompalamaya başlayınca 1 2 dk sürüyordu) şu an 10 dk ya çekebilmemi sağlayan egzersizi anlatıyorum. niye geç boşalayım ki diyen varsa bakiredir 17 yaşında ergendir gibtirsin gitsin başlıktan büyüyünce okur.

    bi kadının ortalama orgazm süresi 20 dk bunu 20 dk ya çekemezseniz kadının başı ağrır, size vermez elinizi gibersiniz karınızı aldatırsınız. şu an ki sevgilim bana ciks tanrısı dedi zütüm tavan yaptı amk. tipimi filan görseniz ağlarsınız bu kız bunla ne yapıyor dersiniz anlayın işte ne yaptığımı amk. bu arada pompa 10 dk yoksa oral ciks filan sabahlara kadar sürüyor durup durup bir daha yapıyorum

    neyse laf kalabalığından sonra egzersize geçelim. egzersizimiz 31 çekerken boşalmamayı amaçlamak olacak neden 31 çekeriz? boşalmak için zevk almak için. orgazm olmak için. işte bunu yapıyorsanız her türk erkeği gibi 10 sn de de boşalırsınız donu indiremeden de. bu en büyük hatanız. bunu düzeltmeniz lazım. 31 çekmek de ciks gibi zevkli bi aktivite bundan zevk almanız lazım. çünkü 31 ciksin demosudur. sen partnerinle sevişirken boşalayım diye uğraşırsan o karı seni aldatır. ya da en iyi ihtimalle terk eder. aynı şekilde 31 çekerken de boşalmaya değil olayın zevkine varmaya uğraşman lazım. bu olayın mantığı anlayanı kurtarır

    egzersiz de şöyle asılmaya başlıyorsun yandan da saate bakıyorsun. boşalmaya yaklaşınca duruyorsun sonra tekrar sonra tekrar. 20 dk dolana kadr dinlene dinlene yapıyosun. 20 dk sonunda koy ver gitsin. bu sizin sürenizi uzatacaktır. ama geri dönülmez noktaya basmadan önce bırakmanız lazım sperm kanalda yürümeye başlayınca geçmiş olsun. baktınız boşalmaya az kalıyor hemen durun. sakinleşin derin nefes alın bi tur daha. bi de bu kegel egzersizinin diğer artısı boşalmanız daha kontrollu oluyor ne dediğimi egzersizi yapanlar anlayacak.

    ama body flag yapabilen bi sporcu düşünün
    ···
   tümünü göster