/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +7 -5
    -Richard Dawkins adındaki, Tanrı inancını sadece ama sadece "O zaman Tanrı'yı kim yarattı? Cevabınız yok deist ve teistler ehuehue kaldınız öyle ehuehue." argümanıyla bitirdiğini sanan, felsefe cahili, gibik herifle övünürler.

    -Tanrı inancı olanlara "Sen iyilikleri cennette kadın hoplatmak için yapıyorsun. Yani menfaatin var.Ama biz ateistlerin çıkarı bile yok." der fakat Ateistler fakirlere yardım yaptığında fotoğraflarını kare kare sosyal medyada paylaşırlar ve "Bakın biz dinsizler de ahlaklı olabiliyooz." mesajını ağızlarını yaya yaya verirler. Fakat o iyiliklerini ya o iyilik yapan kişiden 'saygı' toplamak,ya insanlara "Ateistlerinde ahlaki değerleri olabilir." mesajı vermektir. Yani illa ki bir karşılığı vardır.

    -Kur'an'ı "TAMAMiYLE" okumayıp,"Kur'an'ı oku da cevap ver." diyen benim gibi adamlara "yarısında çıktım.Ne kadar barbarca (okumadan)" der.

    -Bilimle alakası olup Tanrı'ya inanmayan kişinin Tanrı'ya inanmamasının tek bir nedeni olabilir.O da "kendisinden daha üstün güçlere sahip olan bir gücün olduğunu kabullenememek"tir.

    -Kur'an'dan sadece Tevbe 5'i örnek gösterirler ve "Tevbe beeeş" diye anırırlar fakat hiç ortaya ondan önceki ve sonraki ayetleri gösteremezler.

    -Tek kanıtları rivayet, uydurma ve Allah'ın Son Rasulüne iftira dolu hadislerdir. Oradan gider "Ayşe dokuz yaşında evlenmiş.Pis pid0fili muhafazid (haşa)." derler.

    -Ben olaya realist, objektif,gözlemlerime dayanarak baktım. Oğlum sana Müslüman olmaman mantıksız demiyorum.Bir Tanrı'nın varlığını kabul etmemen salakçadır lan. Daha da bir şey demiyorum amk evren tesadüfçüdür diyen beyin yoksunu.
    ···
   tümünü göster