/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9 -3
    Sırayla yazdığın saçmalıklara cevap vericem
    1.Yararlı mutasyon diye birşey duymadın sanırım. Mutasyonun sadece uçuk durumlarda olduğunu düşünmeniz beni güldürüyor. DNA replikasyonu sırasında vucudunda tonlarca mutasyon hata oluyor ve bu hücrelerinin çoğu ölür veya sen hissetmezsin dahi ölmesinin nedeni ise vücudunun bağışıklık sistemidir. Belli başlı ve sadece genlerin çok küçük kisminda gerçekleşen mutasyon hastaliklara yol açabilir.
    2. Bağışıklık sisteminin gelişmediği saçmalığına ilkokullular dahi güler bağışıklık sistemiyle beraber patojenik etkenlerde sürekli evrimleşir ölümsüz olmamanın nedenide budur.
    3. Evrim yaşamak için olan değişimde ibaret değildir gerizekali kardeşim o adaptasyondur. Evrim dediğimiz şey ise bu adaptasyonlar sonucu hayatta kalmış canlının geçirdiği adaptasyonlar bütünüdür. Adaptasyonlar bilinçlidir evrim ise bilinçsiz ve tamamen deneme yanılma ile milyon yıllar süren bir süreçtir.
    4. Mutasyon bir sonraki nesile aktarilmak zorundada değildir üsttede bahsettim saçmalamışsın zaten burda mutasyon olumsuzdur derken.
    5. Bide bilimseldir demişsin zütümle güldüm sen zaten başlı başına bir neandartel olarak evrimin kanıtısın amk
    ···
    1. 1.
      +1
      Aradığım yazar
      ···
    2. 2.
      0
      Bide bilimsel demiş harbi nasıl şuku alıyo bu adam lise bilgisi lan bu nasıl bilmeyiz
      ···
   tümünü göster