/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +5
    Dostum bu bir inanç meselesi. eğer somut bir delil olsaydı zaten sana ispat etmemize gerek kalmaz bütün dünya Müslüman olurdu. Yani boşuna delil arama elle tutulur birşey bulamazsın ve hiçbir bilgi seni tatmin etmez. Sen gönülden istersen eğer islama girmeyi o zaman Allah sana o imanı da o inancına verir.
    ···
    1. 1.
      +1
      evet işte inanç meselesi ben ateist değilim deistim ve bu inanç meselesidir kesinliği yoktur anlatmak istediğim nokta tam olarak bu.
      ···
    2. 2.
      +1
      Hocam nickinden deist olduğunu tahmin ediyorum. Yalnız deistler bir yaratıcının olduğunu kabul eder ötesini yok sayar. Bir çok sesiyle sohbet ortamında bulundum. Sonu olmayan bir tartışma çünkü soyut bir kavram üzerine tartıştığımız için ikimize göre fikirler havada kaldı. Dolayısıyla fikirlerimiz teoriydi birbirimize karşı.
      ···
    3. 3.
      0
      dediğin gibi sonu olmayan çıkar yolu olmayan bir tartışma konusu dinler o yüzden herkesin birbirine saygı göstermesi gerek baskıcı bir toplumda olduğumuz için bu entryi girdim.
      ···
    4. 4.
      0
      Peki mantığınız neyi kabul ediyor. Yani size göre bir yaratıcı var ve bu sizden ne istiyor. inanışınıza göre sizin nasıl bir yol izlemeniz gerekiyor ?
      ···
    5. 5.
      0
      Aklım ve iradem mevcut geçireceğim hayatı en iyi şekilde geçirmek ve insanlara yararlı bir birey olmak.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster