/i/Devlet

  1. 1.
    +8
    Bir de Türkiye'ye bak dostum.

    -Dünyayı kurtaran adam
    -Dünyayı kurtaran adamın oğlu
    -Malkoçoğlu
    -Battal gazi
    -Tarkan

    örnekler çoğaltılabilir. kısacası bu Amerika'ya has bir durum değil, her ırk kendini üstün tutar. hem neden yoğurdum ekşi desinler ki, sonuçta hem insanların gazını almak, güçlü bir ülke olduğunu göstermek ve özgüven kazandırmak içindir.

    Mesela züt kadar yer Yunanistan'ın bile Kahramanlık filmi var 300 spartalı. spoiler vermeye gerek yok izleyen bilir filmi.
    ···
    1. 1.
      +1
      Ama şu meselede var dostum bu filmleri kac yabancı ulke izledi kimlere ulaştı ulkemiz deki insanlar izledi ama amerikayı bütün dunyaya her ulke kendini usutun göstermek ister ama amerika bu konuda ayrıdır mesajı alırsın ama sen anlamasın ve devlet destekler bunu biz izler geceriz bu yuzden ulkede komik filmler tutar derdimi anlatabildiysem ne mutlu bana
      ···
    2. 2.
      +1
      Dostum şimdi Amerika film yapar, O film izlenir, Çünkü bir filmin yapılması için gereken bütün kurallara uyar yani izlediğin de işte film budur, Efsane olmuş dersin imdb bile yüksek puan verir. Ama Türkiye bir film yaptımı ki yapılan filmlerin yüzde 70'i hep vasat ve zaman kaybıdır. imdb bile en düşük puanı verir. çünkü film hiçbir açıdan seyirciye hitap etmiyor.

      Ben sana Amerikan filmlerini saysam şuraya hepsini izlemişsindir. Neden peki ? Çünkü adamlar yapıyor filmleri izleniyor.

      Sende yap senide dünya izlesin doğrumu ?
      ···
   tümünü göster