/i/Tespit

  1. 26.
    +26
    Ister erdoganci ol ne kemalist ister laik ister dindar ister sagcı ister solcu vatanını seven herkes ama herkes buna karşı koymak zorundadır.
    bakın beyler suriyeye bakın şimdi elin papua yeni ginelisi bile suriyeye girip bir yeri işgal edecek durumda, yemeye yemek bulamiyorlar kim kimle savaşıyor belli değil. Bir bireyin benliğini mensubu olduğu devlet sağlar eğer devletiniz başınızda olmassa ne olur ha hanginiz özgür olacaksınız, muslümanlıgı gectim hristiyan, yahudi,ateist olmak bile sizi kurtaracak mı abd askerine ben hristiyanım ülke bizimdir mi diyeceksiniz sizin lafınıza itibar edeceklermi? Çocuğunuz kardeşiniz umran bebek gibi bir fotografla dunya'ya duyar kasmak için olacak belki duyar kasacaklar ama gözünuzün yaşına bakacaklar mı ?
    Biz suriyelilerin çocuklarını karılarını ülkemize alıyoruz peki ya biz savaşırken sizin karılarınız hangi ülkede güvende olacak bulunduğunuz kenti işgal etseler evini bassalar karina bilmem ne yapsalar ne diyeceksin yapmayın mi?
    Ülkeden kacmayı mı düşünüyorsun, nereye? Kucagında cocuğunla sınırı geçmeye çalışırken bir gazeteci sana çerme taksa ne dersin? ite mama atar gibi önüne avrupalilar yesin diye ekmek atsa hoşuna gider mi? Ter örgülerle kampınızın çevresi örülse sanki değişik yaratıklarmışsınız gibi, Pardon! Benim seyahat özgürlüğüm mü var diyeceksiniz?

    Herkes aklinı başına alsın gerekirse ölün namus icin inandığınız şeyler için ama bu vatani son kişi kalana kadar ne terkedin ne de teslim olun bilin ki siz var oldukça vatan var olacaktır. "Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip çıkarsan Batmayacaktır"

    Kanuninde dedigi gibi
    "Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi
    Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi. "

    AT,AVRAD, SiLAH ULANNNNN!!!
    ···
   tümünü göster