/i/Devlet

  1. 1.
    +677 -119
    işte ülkemin gücü. gördünüz mü? 3 lira 1 dolar ediyor. bu ne demek yani dolar küçüktür tlden. şimdi hükümet ne diyor, moodys gibimizde değil diyor. tabii diyecek taşak var adamlarda. 100 de 145 vergi alıyoruz otomobilden hıh moodys kim lan. bu işin fıtratında var ey türk halkı. ups ulan türk halkı mı dedim lan olmadı sanki bu durun şimdi düzeltiyorum, türkiyeliler? oldu değil mi bu da yavan oldu ama benim kürt kardeşime türk diyemezsiniz mk. durun lan gene kafam karıştı amann Onuncu Yıl Marşı okumakla Türkiye raylarla donanmıyor. Bu işler lafla olmuyor. Marşı oku, demir ağlarla ör. Neyi ördün yahu, neyi? evet neyi mk. ben demiyorum bunu da hükümet diyor.

    benim baş örtülü kardeşimin dolarla işi yok. var mı ha var mı? nasıl sorarsınız bu soruyu o masum insanlara. onlar iş istiyor onlar koca istiyor onlar... ne istiyorlar daha mk. verdik işte daha ne? yedikleri önünde yemedikleri arkasında.

    imam hatipler, askeri okullar hepsini elden geçirdik. ohh mis pak bir ülkeyiz artık. okullarda döviz kuru mu veriliyor ki sana ne mk. dolar 3 olmuş 5 olmuş. ben lafa değil icraata bakarım. hüloğğğğğğğ.

    welcome to çomarland. auvvvvv
    ···
   tümünü göster