/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1101.
    +75

    SON



    Öncelikle beyler hiç birinizin hakkını ödeyemem günlerdir beni yalnız bırakmadınız. Her entryme destek oldunuz. Bu hikaye uzun zamandır aklımda olan bi hikayeydi. Sözlüğe attığım zaman ne yazık ki tamamen yazmamıştım zaten tutacağını da sanmıyorum. Ben yazar yada senarist falan değilim elimden geldiğince kurgulayabildiğimce sizler için güzel bi hikaye yazmaya çalıştım. içinizde elbette beğenmeyenler olacaktır. Ama dedim ya ben yazar değilim bu konu da en azından verdiğim emeğe bakarak beni mazur görmenizi bekliyorum. Onun dışında hepiniz hakkınızı helal edin. Zamanınızı çaldıysam yada memnun edemediysem hepinize özrü kendime bir borç bilirim. Hepiniz adamın dibisiniz. Bir daha ki hikayemde görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın. isteyenler profilimden bakıp diğer hikayemi de okuyabilirler. Link atmak istemiyorum (zütü kalktı demeyin diye).

    Son olarak küfür bile olsa yorumlarınızı çok merak ediyorum. Lütfen yazın..

    Hadi eyvallah…
    ···
    1. 1.
      0
      Güzeldi panpa diğer hikayeni de okudum senin ama parantez içinde yaptığın şakaları azalttın sona doğru iyiydi bence onlar diğer hikayelerden farklı bi özgünlük katıyodu kullanmalısın bence
      ···
    2. 2.
      0
      Kardeşim sonunu sizofrence beklemiyordum , kalemine sağlık okurken baya keyif aldım , son bitiş kısmında biraz bağlayamama olsa da tatmin edici bir son yazmissin. Umarım yeni hikâyelerle gelirsin. Sözlüğü sevme nedenim Dr amatörce yazılan hikayeler zaten .

      Tekrardan zamanını ayırıp bir nebze de olsa dışarda yaşadığım dertleri unutarak zamanımı geçirmeme vesile olduğun için teşekkür eder ve kalemine sağlık derim
      ···
    3. 3.
      0
      Kardesim eline saglik yuregine saglik,1 2 part once spoiler gibisinden 'Burak'in aslinda sizofren' oldugunu soyleyerek biraz yaklasmisim ama cok garip bir sondu eline saglik tekrardan.
      ···
    4. 4.
      0
      Süpermiş.amk
      ···
    5. 5.
      0
      Vay amk harbı saglam hıkaye ve cok farklı bır tarz
      ···
    6. 6.
      0
      Adamsın
      ···
    7. 7.
      0
      Şaşırttın beni deli oğlan :D
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster