/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1051.
    +26
    B: Ne saçmalıyorsun sen ya ne öldürmesi

    H: inkar etme artık biliyorum herşeyi

    B: Bence sen iyi değilsin ben kalkayım en iyisi

    H: Otur. Hakan ı da Kadir i de sen öldürdün hatta kapıcıyı ve marketçiyi de. Sana dokunan herkes tek tek ölüyor. Babam da öyle. Başlarda hiç şüphelenmedim senden. O geceden sonra kapıcıyla konuşanlar sadece karısıyla marketçi değildi. Babamın ölüm haberini aldıktan sonra buraya gelmeyeceğimi mi düşündün. O gün sadece senden bahsettiler bana tek şüphelim sendin. Ama hiç katil tipi yoktu yüzünde. Emin olmalıydım. Kadir i arayıp buraya geldiğimi onu hala sevdiğimi söyledim. Gelince de vazgeçtim seni artık istemiyorum diyerek. Bana karşı kinle doldurup senin önüne yem olarak attım. Ona ulaşmanın tek yolu bendim o yüzden telefonumu istediğini biliyordum. Kadir o gece senin yanına gelmeden önce beni arayıp erken gittiğini beni beklediğini söyledi. Senin kadar zeki birinin bu kadar küçük bi detayı atlaması ne kadar da acı. Onu kalbinden bıçakladığın gece bende ordaydım. Sadece biraz geç kalmıştım o kadar. Kalbine bıçak saplı halde masanın üstünde yatarken gördüm sadece onu.

    B: …

    H: Yüzüme bak. Gelelim Hakan a o gün seni o halde koridorda görünce gerçekten üzülmüştüm haline. Hakan a nasıl tepki vereceğini çok merak ediyordum. O gün okuldan çıkıp gittikten sonra seni otoparka doğru giderken gördüm. Arkaya dönüp görüş açımdan çıktın. Birkaç gün sonra Hakan ın öldürüldüğü ve aracının yandığı haberi geldi. Artık kaçacak yerin yok…

    B: (elimi yavaşça masadaki bıçağa zütürerek). Beni bu kadar iyi tanıyorsun madem. Peki sen nasıl kurtulmayı düşünüyorsun elimden?
    ···
    1. 1.
      +3
      Ölcek kesin amk salağa belliydi kızın anladığı of
      ···
    2. 2.
      +1
      Burak sana demedimi mal güvenme diye
      ···
    3. 3.
      +1
      Oww yes men
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster