/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1026.
    +25
    Asansöre binip yukarı çıktım. Kapıyı çaldım biraz geç de olsa açtı kapıyı. Mk beynimden vurulmuşa döndüm. Ultra mini beyaz bi elbise giymiş ölümüne göğüs dekoltesi bırakmıştı. Hoş geldin diyerek beni içeri davet etti. Şaşkınlığımı üzerimden atıp yavaş yavaş içeri girip hoş buldum dedim. Eve girince babasını öldürdüğüm gün geldi aklıma gözüm halıya takıldı. Eşyaların hiçbiri değişmemişti bi acayip oldum. O halimi gören Hayal ne oldu canım gelsene yemekler soğuyacak dedi. Salona girdim çok güzel bi masa hazırlamıştı mumlar falan acayip gaza geldim.

    H: Masaya geçelim istersen yemekler soğumasın

    B: Tabi nasıl istersen

    H: Hadi bakalım

    Geçtik oturduk masaya. Yemekler çok güzel görünüyordu ama yemeklerden çok Hayal başımı döndürüyordu. Arada bir gülerek eğiliyor eğilince dekoltesi daha da çok açılıyordu. Tam yemeye başlayacakken Hayal söze girdi.

    H: Nasıl beğendin mi evimizi?

    B: Hmm çok güzelmiş

    H: Babam öldükten sonra hatırası var diye değiştirmedik evi.

    B: Başın sağolsun

    H: Dostlar sağolsun. Aa bu arada sen daha önce gelmiş miydin bize. Ben sana kaç numara da oturduğumuzu söylememiştim nasıl bulabildin evi.

    B: (hay aklımı gibeyim) Yok canım daha önce gelmemiştim. Binadan girince arayacaktım seni ama kapıcı nereye çıkıyorsun diye sorunca Hayal hanımgile diyip kaç numara da oturduğunu öğrendim.

    H: Ha doğru ya kapıcı

    B: Evet kapıcı *

    H: Çok değişik bi insan bizim kapıcı. Geçen sipariş veriyorum gitti 40 dk sonra getirdi siparişleri. Abi niye bu kadar geç getirdin diyorum. Abla karşıda ki şerefsiz marketçiden almıyorum o yüzden geç kaldım dedi. (kahkaha attı).

    Bende hafif bi gülümseme atıp tam yemeğe başlayacaktım ki hayal tekrar girdi söze.
    ···
   tümünü göster