/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +10 -1
    https://i.ytimg.com/vi/UBpxslffH0c/maxresdefault.jpg

    Son başkanmız ricard dexer shawn seçilmil başkandır ve benim şahsi düşüncem halkın seçtiğini halkın indirmesi doğru olandır bunu şimdiden belirteyim bu yüzden başkanmızı sevip sevmemek bana kalmıştır ama saygı duymak hem makama hemde ona oy veren insanlara göstermek zorunluluğu olan bir konudur. neyse şimdi soruma geçeyim.

    ülkemiz fetullah gülen terör örgütünün belalarıyla baş başa. devletin içine sızan abiler ablalar , SAKALLILARIN BiR ZAMANLAR ALLAHSIZ DEDiĞi TSK NIN iÇiNDEKi BIYIKLILAR AYRICA TÜRKiYENiN EN ZENGiNi OLDUĞU BELLi OLAN (10 MiLYAR DOLAR) HOLDiNGLER.

    Tabi başarısız dış politikalar (suriyedeki pkk ülkesi ve ırakdaki kürt bölgesi) özellikle suriye politikası başarısızlığı cerablusa artık kendimizin girmesiyle belli oldu ve ayrıca ülkedeki suriyeli nüfus (son zamanlarda vatandaş diyor bazı haber siteleri dikkat ediniz) ayrıca avrupa birliği zırvaları. Tabi buna libyayı mısırı katmıyorumki biliyorsunuzdur libyada ayrı yönetim var libya 2 ye bölündü ve kaddafi denilen zat bize kbırıs barış harekatında destek vermiştir kimsenin vermediği desteği hemde. Herneyse şimdi sizcede ortada bir sorun yokmu beyler ? bu kadar başarılı bir yönetim diyorsunuz. başarılı olmak kendi oluşturduğun hataları düzeltmeye çalışmakmıdır ? şimdi bana feto adlı kalleşin daha önceden türkiyede olduğunu söylüyeceksiniz doğrudur. ecevit den turgut özala kadar bir sorgulamak lazım.

    BEN NE SAĞCIYIM NE SOLCU.BEN TÜRKÜM.HEMDE SAĞLAM BiR TÜRKÜM.iRADE SAHiBi VE ATALARININ METEHANDA ALPARSLANA ORDAN FATiHE VE SONUNDA GAZi MUSTAFA KEMAL ATATÜRKE UZANDIĞINI BiLiRiM. TUNDRALARDAN ANADOLU AKINLAR YAPTIĞIMI TURANI YAYDIĞIMI BiLiRiM.

    KISACASI NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE.

    NOT : EĞER BiRŞEYLER ÖĞRENMEK iSTiYORSAN OKU.
    ···
   tümünü göster