/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 876.
    +32
    Kalkıp çıktım fakülteden bu gece yine iş vardı ve hiç yorgun değildim. Ama gece için birkaç malzeme almam gerekiyordu. Çarşıya doğru yürümeye başladım. 1 saat de olsa dolaşarak malzemeleri tamamladım. Mesajda söylediğim yere gitmek için çok erkendi. Biraz daha dolanmaya devam ettim. Gidip bi bankta oturdum yine uzun uzun denizi ve martıları seyrettim. Saat 10 a kadar hareketsizce ve mükemmel karın ağrısıyla bankta oturdum. Gitme vakti gelmişti. Kalkıp verdiğim adrese doğru yürümeye başladım. Fabrikanın önüne gidip biraz keşif yaptım malzemeleri fabrikanın içine bırakıp sessizce beklemeye başladım.

    1 saat sonra…

    Karanlıkta az da olsa Kadir in yüzünü seçiyordum. Fabrikaya doğru geldi kulağında telefonla. Birine bağırıp küfür ediyordu (ne barzo adam ya). Biraz daha konuştuktan sonra telefonu kapatıp fabrikadan içeriye girdi. Kafası önüne eğik arkası bana dönük bi şekilde durmuştu. Elimde tuttuğum demir boruyla var gücümle ensesine vurdum. Bi anda bayılıp düştü yere. Ayak bileğinden tutup eski bi masanın üzerine kadar sürükledim. Poşetten çıkarttığım beyaz iple kollarını eve bacaklarını sıkıca bağladım. Uyanmasını bekledim. 20 dk sonra kendine gelir gibi oldu kollarını ve bacaklarını oynatmaya çalışsa da başarılı olamadı. Kafasını zar zor kaldırıp bana baktı.

    K: Kimsin sen ne istiyorsun benden?

    B: Ben hiç kimseyim canını istiyorum

    K: Al o zaman ne bekliyorsun mk

    B: (vay mk). Delikanlı bi kardeşimizsin öyle mi?

    K: Hadi öldüreceksen öldür sabaha kadar seni mi bekleyecem?

    B: Senin derdin ne mk

    K: Sen Hayal in yanında ki çocuksun değil mi?

    B: Evet oyum kanka niye sordun ki?

    K: Senin de hayatını gibecek. Aklın varsa benden sonra burda kendini de öldürürsün.

    B: Kanka bak burda derini soymak için bi kasatura, derini soyduktan sonra derine basmak için bir avuç tuz, gözlerini çıkarmak için bi oyma bıçağı, bir de parmaklarını kesmek için küçük bi testere var. Sana bi şans Hayal bana neden zarar verecek söylersen sadece kasaturayı kalbine saplayıp sana bildiğim en acısız ölümü yaşatacam.

    K: Madem bu kadar merak ediyorsun bu da benim sana intikamım olsun. Derimi soymaya başla çünkü tek kelime etmeyecem.

    Adam resmen beni ters köşeye yatırmıştı. Malzemelerin hiç birine dokunmadan direk kasaturayı çıkarıp kalbine sapladım. Böyle delikanlı adama böyle adam gibi ölüm yakışırdı…
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +11
      Olum taşşaklarından sıksan söylerdi lan :/
      ···
   tümünü göster