/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    Sözlüğe ne zaman girsem ilk 10 da olmasa bile 15 20 de kesin bi erkek isyanı ve onun biricik kalbini giben bi amk huuru var. Beyler yazın amk yazında takını çıkarmayın adam (pardon liseli amk) 3 gün bi kızla takılıyo yazıyo çok seviyom bilmem ne ulan müptezel pekekent 3 4 yıllık ilişkisini bitirip, nişanlısı ölen, hatta sözlüsü patlak çıkan adam (harbi adam) ne yapsın ? Ananın babanın rızkını niye deymicek huurlara yediriyosun o adamın zütü çıkıyor zamanı gelince hepsi olacak zaten sen ne diye karı karı diye koşturuyosun ha madem koşturuyon ulan bin kendini niye kullandırıyosun, bırak takıldığın kız ödesin bi kerede hesabı, gibtir et hep sen mi yürücen cebinde para kalmadı diye 7 km yolu biraz da o huur yürüsün.

    ikinci bir konuya gelecek olursak bu dişiler birbirini her ne olursa olsun çekemezler en yakın arkadaşlarını bile gözü zütü memesi güzel olduğu için kimi zaman dışlarlar. Neden çünkü biz yüce daşşaklı erkekler tarafından beğenildi ve ilgi gördüğü için, ulan hepsini gibtir edinde şöyle düşünün bi dişi bi daşşaklıdan ayrıldığında onu teselli eden arkadaşının kafasından neler geçtiğini düşünsene acaba versem mi kuyruk sallasam peşimden koşar mı gibi pis iğrenç şeyler kafalarında döner bi de aynı geceyi bizde düşünün o dişi bizim biriciğimiz daşşaklımıza hainlik yaptıysa o kız o mekandaki herkesin gözünde bitmiş ve huur statüsünü üstün başarıyla almayı hak kazanmıştır bu olaylar böyle amk.

    Şunu asla unutmayın (amk liselileri iyi dinleyin) siz hiçbir dişiye muhtaç değilsiniz, asıl onlar size muhtaç dişiler öyle varlıklardır ki bi erkeği gözüne kestirdiyse (liseliler için bütün tenefüs 10 dk amk) yarım saat aralıksız kesebilir bide bizim süremizi düşünün max 5 dk (ohal değilse tabi) dişilerin her zaman bir yanı ekgib olmuştur o ekgibliği kapatmak içinde daşşaklıları kullanır kendinizi kullandırtmayın amk siz daha üstünsünüz siz hiç kendi kendini teselli eden dişi gördünüz mü.? ben hiç görmedim amk ama bunu okuyan daşşaklı arkadaşım bile en az 1 kere kendini teselli etmiştir gibtir edin dişileri bırakın dıb tüccarlığını git babaannenin evine al radyosunu gibtir git sessiz manzaralı bi yere dinle kafanı düşün amk neyse benden bu kadar.

    NOT: ŞEBiNKARAHiSAR önceden ilmiş şimdi bi daha il olmak istiyor 8.000 nüfuslu yer ilmi olur amk neyse kendinize yatırım çekin fabrika vs birlik olun inci sözlük daşşaklı davanızda yanınızda olacaktır sağlıcakla kalın.

    klarnetin s10 deligi
    ···
   tümünü göster