/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 851.
    +27
    Diyerek bıçağı bırakıp cebimden çıkarttığım kalemi sağ kulağına var gücümle sapladım. Anasını gibtiğimin evladı ayı gibi bağırmaya başladı. Elimle ağzını kapattım sonra vazgeçtim burada bizi gibsen kimse bulamazdı. istediği kadar bağırabilirdi. Elimi ağzından çekip sanki senin sesin çok mu güzel yavşak dedim. Allah senin belanı versin pgibopat şerefsiz diye bağırdı. Bak hala küfür ediyor. Araba baya boğmuştu beni. Kemerimi çıkarıp arkadan koltuğa bağladım ve indim arabadan. Ön kapıyı açıp bunların sıfırı kaç para kanka dedim. Durmuş mal mal yüzüme bakıyor pekekent. Kanka sen az arabada otur ben biraz odun toplayıp geleyim diyerek ormana doğru yürümeye başladım. Bu yavşak yeniden çığlık atmaya yalvarmaya başladı. Dolunay vardı her yer bembeyaz ay ışığıyla aydınlanıyordu. Odun toplamak sıkıcı geldi. Kalın bi odun bulup arabanın yanına geri döndüm. Yavşak hala kurtulmaya çalışıyor. Arabanın sağ ön kapısını açıp odunla vurmaya başladım buna. Yine ağlamaya yalvarmaya başladı. Beş dakika daha tüm çığlıkları arasında vurmaya devam ettim. iyice yorulmuştum arabayı boşa alıp ormanın çıkışında bi uçurumun kenarına doğru itelemeye başladım. Uçurumun kenarına gelince el frenini çekip arabanın arkasına geçtim. Bagajı açıp bakınmaya başladım.

    Biraz daha bakındıktan sonra yarım bidon benzin gözüme çarptı. Arabanın üzerine yettiği kadar gezdirdim. Elimi cebime attım çakmak aramaya başladım çakmak yok mk yanımda. binin yanına gidip kanka ateşin var mı dedim. Benzini gömüş olacak ki yok dedi. Neyse ki arabanın çakmaklığı var. Çakmaklığa basıp çıkardım içinden.

    B: Ne şanslı binsin sen. Dua et yorgunum yoksa sabaha kadar kalırdım seninle.

    H: Senin ben ananı gibeyim oruspu çocuğu

    B: E sen kendin kaşındın mk

    Diyip çakmaklığı önce sağ sonra da sol gözüne bastım. Yandım diye çığlık atınca geri çekilip öyle yanılmaz böyle yanılır diyerek çakmaklığı benzinin üzerine attım. Araba bi anda alev aldı. Bu bin çığlıklar atarak yanmaya başladı. izleyecek kadar vaktim yoktu ölüyordum yorgunluktan. Arkamı dönüp çevre yoluna çıktım otostop çekmeye başladım.
    ···
   tümünü göster