/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2 -3
    Bu panpa ile sözlükte tanışıp samimiyet kurup evine gitmenizi öneririm. !
    Benle samimiyet kurdu ve birgün evlerine davet etti. Bunun annesi çok matrak kadın. Ayrıca misafirperver. Evlerine gittiğimde nefis yemekler yapmış. Yedik içtik... Geceye kadar anası, babası, ben, bu eğlendik konuştuk sohbet ettik... Türk kültürü üzerine, Türk mugibisi gibi kültür ve geleneklerimiz üzerine derin bilgileri olduğunu iddia eden bir aileydi. Anası; "neyse geç oldu, yatalım" dedi. Muhabbetleri de hiç çekilmezdi zaten. Hemen ayağa kaltım. Bunlar odalarına ben de bana ayrılan misafir odasına gittim, uyumaya...
    Daha 10 dakika olmamıştı ki kadın odama geldi. Daha ne olduğunu anlamadan;
    -"gib beni" dedi.
    -"ama oğlun yan tarafta yatıyor" dedim.
    -"hayır yatmıyor , kapı deliğinden bizi izliyor" dedi ve ekledi: "onun ZEVKi o ! annesinin gibilmesini izler, 31 çeker".
    -"peki kocan" dedim.
    -"amaaan boşver o çok zevksiz" dedi.
    Beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Tası tarağı toplayıp bu hastalıklı pislik yuvasını terk etmeyi düşünüyordum ki fikrimi değiştirdim VEEE anasını altıma aldığım gibi pompalamaya başladım.
    Sabaha kadar karıyı YARAK atışlarına tuttum...
    Anasının am ve züt mevzilerini sabaha kadar yarak ve daşşak atışlarıyla dövdüm, memeleri bombardımana tuttum, makineli tüfek atışı eşliğinde çıkartma yapıp ağzına boşaldım...
    Sabah uyandığımda 30 yıllık abazalığımdan eser yoktu. Kahvaltı hazırlanmıştı; anası, yanakları pesspembe vaziyette servis yapıyordu, babası hala esnerken bizim @armstrong2016'nin gözleri kan canağı gibi kırmızıydı.
    -"gözlerine ne oldu panpa, uyumayıp ne izledin gece ?" diye sordum.
    -"hiç ya uyuyamadım, bişey izlediğim yok" dedi.
    Ensesine bi vurdum;
    -"Panpa... Senin çıktığın yere gurban laaa" dedim.
    "AiLECEK" bastık kahkahayı...
    Hala annesinin fotoğraflarını çekip yollar bana ! "özledik seni panpa" diye yazarak!
    ···
   tümünü göster