/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 601.
    +24
    P: (ağlayarak) Kalçasına

    Omuzundan tutup yan çevirdim. Bıçağın bir sonraki adresi kalçası olmuştu. Yine köpekler gibi bağırmaya başladı. Bak ammına koduumun çocuğu bi daha bağırırsan seni bi sandalyeye aylarca bağlar her gün bi parçanı kesip yediririm sana dedim. Ağlamaya devam etti üzerinde önü düğmeli bi pijama vardı. Düğmeleri açtım hayvan gibi göbeği çıktı ortaya (haram yiye yiye ayı gibi olmuş bin). Elimdeki bıçağın delişi iyiydi ama fazla keskin değildi belimden kasaturayı çıkarıp göğüs uçlarını kesmeye başladım. Bu bin yine bağırır gibi oldu ama gözlerimi görünce tuttu kendini (bu zaten o kadar can acıtan bişey değildi sadece hoşuma gitmemişti o pis göğüsleri). Yorulmuştum işimi bitirip çıkma vaktim gelmişti. Eldivenleri çıkarıp elime geçirdim. Bu veledi zina yine ağlamaya yalvarmaya başladı. Pijamasının altını baksırıyla birlikte dizlerine kadar sıyırdım. Midem kalktı ammına koduumun bamyası. Kasaturaya verdiğim paraya yazık mk meyve bıçağıyla da halledilirdi bu. Neyse..

    B: Hacı dayı dedim birine tecavüzden hapse girenler hep şunu der; bi erkeklik yapıp içeri düşersin, içerde kırk tane kocan olur erkekliğinden olursun. Merak etme senin kocan olacak kadar midesiz değilim ama emin ol bu gece herşeyin gibi erkekliğinden de olacaksın.

    P: Allah aşkına yapma bak herşeyim senin olsun içeride gizli kasam var içinde bi ton para var bırak beni gideyim hepsi senin olsun. Söz kimseye bişey demem.

    B: Tek bişey istiyorum senden verebilirsen seni bırakıp çıkacam

    P: Emret ne istiyorsun?

    B: Deryamın iki damla gözyaşını istiyorum.

    P: Yapma kurbanın olayım Allah aşkına yapma

    B: …

    Kasaturayı tek hamlede vurup kestim erkekliğini pekekentin. Son kez bağırdı. gibini ağzına sokup elimle kapattım. Hem acından hem korkudan hem de kan kaybından olsa gerek bayıldı kaldı. Ama işimi garantiye aldım tabi kasaturayı iki elimle tutup soktum kalbine. içim soğumasa da işim bitmişti. Eldivenleri çıkarıp. Evden çıktım.
    ···
   tümünü göster