/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 576.
    +35
    Yolda giderken bıçak, çakı falan satan bi seyyar satıcı gördüm. Ne de güzel şeyler satıyordu asjkdjk. Kasaturaya benzer bi tane bıçak bir de dikiş tutmaz mı ne öyle bi incecik bıçak vardı ondan alıp yürümeye devam ettim. pekekentin verdiği adrese gelip binanın önünde durdum. O an aklıma Burak geldi yine bi ton yaygara koparacaktı. Her neyse diyerek binadan içeriye girip söylediği dairenin kapısına geldim. Kasatura belimde diğer bıçak ve beyaz eldivenler cebimde çaldım kapıyı.

    P: Hoş geldin evlat (senin gibi babam olsa kendimi taşla ezerim mk).

    B: Hoş bulduk abi ben seni rahatsız etmeyeyim geç oldu yenge falan da evdedir rahatsız olmasın

    P: Yok koçum yengen evde değil annesigile gitti bende biraz keyfime bakayım (sırıtarak)

    B: Haklısın abi (gülümseyerek)

    Diyip iki elimi cebime soktum. Sağ cebimden bıçağı çıkarıp kasığına soktum. Bağırmak için ağzını açtığı anda sol cebimden bi deste parayı çıkarıp ağzına sokarak kestim sesini. Elini yüzüme attı orusbu evladı. Baktım devrilmeyecek ayı oğlu ayı. Bıçağı çıkarıp diğer kasığına soktum. Dizleri üstüne çöküp ağlamaya başladı. Kapıyı kapatıp içeri girdim bu gece daha çok ağlayacaktı. Bıçağı tekrar çıkarıp sağ gözüne soktum. Tek göz fazlaydı bile orusbu çocuğuna. Kendini sırt üstü yere bıraktı. Bayılmış taklidi yapmaya çalıştı ama çektiği acı engel oldu tekrar bağırmaya çalıştı. Ayağımla ağzına basıp susturdum. Sessiz olursan belki yaşarsın dedim (yalancıyı gibmiyorlar ya). Ayak bileğinden tutup çevirerek yerdeki halının yardımıyla salona kadar sürükledim. Ölmeden önce yaşaması ve duyması gereken çok şey vardı. Ağzından paraları çıkarıp fırlattım. Kanepeye oturup konuşmaya başladım.

    B: Üç kuruş para verdin diye anamıza kadar söversin, sabah akşam demeden çalıştırıp hakkımızı tam olarak vermezsin, her dakika kovmakla tehdit ederin, izin isteriz vermezsin, sigortamızı adam gibi yatırmazsın ama bunların hepsini gibtir et sen benim Deryama nasıl dokunursun. Söyle bakalım hacı dayı neresine dokundun Deryamın.

    P: Yalan iftira yeminle Derya benim kızım gibidir. Yanlış anlamıştır ben onun babası sayılırım.

    B: Hacı dayı bak bi gözün kaldı canımı sıkma benim adam gibi cevap ver yalanlar seni hayatta tutmaz. Neresine dokundun Deryamın

    P: (ağlayarak) Beline

    Gözümün önünde canlandı Deryamın o korkak hali. Bıçağı beline sapladım. Yine bağırmaya başlayınca elimle ağzını kapattım.

    B: Başka?

    P: Bırak gideyim Allah aşkına ne istersen veririm

    B: Başka?..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2
      Bırakma bizi panpa takipteyiz
      ···
    2. 2.
      +1
      Birak adami gitsin pic. Patronun hakkidir calisana taciz etmek yoksa patronlugun ne anlami kalir amk?
      ···
   tümünü göster