/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +1 -1
    Uzun süredir bir otobüs firmasinda universiteye git gel yapıyorum.Yine bir gün akşam yolcuların wifi şifresi istediğini duydum.Bende dedim ki paylaşıma açıyım millet girsin kullansın malum internetsiz yol çekilmiyor.Benimde internet paketim 8 gb sınırsız.kota dolmuş yavaş bağlantı whatsapp mesajları falan gidip geliyor.Neyse açtım.Açtığımda da neden kimse bağlanmadı diye düşünüyordum.Bağlanırlar birazdan dedim ve aldığım komik ekran resimlerini açıp gülmeye başladım sıkıntıdan.
    Servis sırası bana gelince muavin servis yaparken gözü telefonuma kayıyordu.Uyurken çalar falan dedim rahat etmedim.Bi önceki gün de uykusuz kaldığım için gözlerimi zar zor açıyordum.
    Kıllandım şerefsize. Bilerek ekranı kapatıp göreceği şekilde şifremi girdim.
    Benim telefonum da jailbreakli yani iki şifrem var doğru şifreyi girmediğin zaman ön kameradan fotoğrafını çekip mail adresime yolluyor direkt.
    Ustumde ki ışığı da açtım.Bi an sızmışım.Mola uyarısına uyandım ve baktım telefonum aynı yerde.Ama ekranı açtığımda kendi hesabımdan bir mail geldiğini gördüm.O an ki yuz ifademi görmeniz lazım.
    Birinin telefonumu kurcaladığını anladım.Ne yapmıştı? Ne yapmak istemişti? bilemedim.Hemen bin muavin dedim.Nasıl gözüm döndü anlatamam.Bu rahatlık nerden geliyor bu muallaklere dedim ve hemen bir plan yapmalıydım.Sakinliğimi korudum ama beynim patlıyor.Ne yapsam ne yapsam.Mola bitti arabadayız ve ben hala düşünüyordum.Arkama donup baktım en arka koltukların ortasında oturmuş yorgunluktan gözleri kapandı kapanacak.Hemen otobuste ki wc ye doğru adım attım inerkende bi şişe su aldım.Otobuslerde verilen sulardan en küçük hani.Neyse çıkardım çavuşu.Doldurdum benim yavrulardan içini.Gittim suratına döktüm.Gözlerini açtığında yüzünü görmeniz lazımdı beyler.

    Ayrıca bunu en çokta şu yüzden yaptım ;















    edit: başlıkta ki resim,içerikte ki resimlerde yaşanan olayın gerçekleştiği otobüstür.
    ···
   tümünü göster