/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +55 -1
    Fırına girdim abi iki tane sıcak somun versene dedim. Hazırlayıp verdi ekmekleri. Çıktım fırından eve doğru yürümeye başladım. Sonunda yorgun argın binadan içeri girip evime çıktım. içeri girdim Burak balkonda oturuyordu. Selamun aleyküm bilader dedim Allahın seldıbını almadan hoş geldin diye cevap verdi yine. (bu çocuk ne zaman adam olacak acaba). Karnın aç mı dedim durup ters ters yüzüme bakıyor lan mk ben gidip aile babası gibi sıcacık mis gibi ekmek alıp geleyim sen bide surat yap bize. Neyse yine tek yiyecem anlaşılan dolabı açtım zeytin peynir bide domates var. En azından alternatif çok diyip masayı hazırladım. Oturdum tam bi lokma yiyecem ibine tekrar şom ağzını açtı.

    Bu: Karşı binanın kapıcısı dün seni o binaya girerken görmüş

    B: Ben girince kimse yoktu etrafta yalan söylüyordur

    Bu: Aşağıda ki marketin sahibine söylemiş gidip ihbar ederse yanarsın

    B: Eee?

    Bu: Eeesi mesai var bu gece

    B: Ya kardeşim bak benden vazgeç gibecem belanı artık lan ben kasap Rıfkı mıyım midem bulanıyor artık kan görmekten. Görmüşse görmüş ne yapayım en fazla içeri atarlar.

    Bu: Ne demek içeri atarlar içeri giremeyiz

    B: Birazdan kafayı koyup uyuyacam kusura bakma

    Bu: Git hallet şu işi

    B: Mk onu halletsem marketçiyi de halletmem lazım

    Bu: Onu da ben mi söyleyecem bi zahmet
    Senin ben ağzını yüzünü gibeyim sanki herşeyi o söylemiyormuş gibi bide ahkam kesiyor. Gece gece yine iş çıkardı başıma pekekent. Tamam iki lokma zıkkımlanayım gidecem diyerek. Üç beş lokma daha alıp kalktım sofradan (bu zütveren insanda iştah mı bırakır). Sofrayı toplayıp aşağı indim.
    ···
   tümünü göster