/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +88 -90
    her sağlıklı insan ergenliğe girdikten sonra cinsel anlamda tatmin olmaya mecburdur, bu onun için bir ihtiyaçtır. insan bizzat yapmazsa zaten vücudu bunu bir şekilde sağlar. ve ayrıca sık sık olması bir ihtiyaçtır, yemek yemekten bana kalırsa farkı yok sadece yemeği 5 6 saatte bir yersin, cinsel anlamda tatmini 3 4 günde bir.

    peki islam bu konuda ne diyor? bir erkeğin kadına değil yaklaşmak uzaktan bakması bile yasak, günah. bu şekilde ergenliğinin 10 senesi geçmiş insanlar bu baskıladığı gizlediği isteklerle nasıl bir sapığa dönüşmesinlerki?

    varsa bi babayiğit bu konuyu açıklığa kavuşturacak buyursun gelsin, türkiye de etrafınızda hiç yapmaz dediğiniz insanların yarısının potansiyel sapık olduğundan ben eminim. bunuda gördüm, ama daha çok muhafazakarlarda gördüm çünkü asıl baskılayanlar onlar bizim toplumumuzda.

    denklem basit yani; bunun sonucunda küçücük çocuklara tacizlerin, sakatlara özürlülere tacizlerin toplumumuzda bini bir para. çünkü onlar savunmasız ve artık potansiyel sapığımız fırsatını bulduğu için içindeki sapıklığı dışarı çıkartıyor.
    ···
   tümünü göster