/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +18
    Biz burda ne savaslar vermistik hatirlayan var mi ?

    Hani ilk savasimiz bu entellektuel konusma bicimiydi , bu özgür platform yaratma , insanlarin düsüncelerini özgürce ifade etmesi felannn ...

    Sonra bu aykirici tutumumuzu tüm türkiye ye göstermek , isyan etmek ve kendimizi göstermek ...

    Sonra hatirlarsaniz büyük bi savas döndü zeykurun gelmesiyle burda , cikar savaslari , birinci feta vb vb bircok o eski modlar o eski güzeller o eski aykiri insanlar .

    Sonrasinda reklam savaslari of ne güzeldi o zamanlar .. Yazarlar bir devrim yapip reklam almak isteyen yönetici tayfasini geri adim atmaya zorlamistilar . Sözlük demokrasiyi yasatmisti o zamanlar.

    Ifade bicimi sadece yazarlar tarafindan belirlerniyordu ... Ana baci söven mi dersin yoksa bilgili insanlarin dünya algisini entellektüel bicimde anlatanlari mi ...

    ama su vardi ki yazarlar belirlerdi herseyi ... Ziyaretler bulusmalar ne ararsaniz .

    bunun gibi ne savaslar vardi

    Lakin yas geldi catti 30 a ... Bu olusuma , adina verdigim onca savastan sonra gazi olarak dönmek istedigim yerlere ...

    Ne olmus buralar beyler ? gelismis inan yastan da olsa gerek anlamadigim bircok farkli ayrintiya . alt baslik üst baslik felan filan derken gel gelelim en önemli seye

    Ben gib kafali ss subayi , ve bugün su an bana gelen bi haber ve beni benden alan bi haber ... Burda cok büyük savaslar vermis gaziler olarak ismimin degisilmesi istendi ... Inanin ne kadar koydu bilio musunuz ?

    Cünkü küfürlüydü ya o masum isim inanabiliyor musnuz ? ve ses bile cikaramadim birakin bisey demeyi ki buda mevzu degil ..

    Asil mevzu , bu sözlügün bunca büyük savastan sonra belki ugruna deli paralar dönen bu reklam savaslari vs bundan sonra benden nickimi degistirmem konusunda zorlamam .. Buna inanabiliyor musunuz ?

    Sözlük insanin kendini özgürce ifade edebildigi biryer iken nick olarak bile kisitlanmak inanin ne kadar zoruma gitti biliyor musunuz ?

    Beyler biz size ne emanet ettik siz bu emanete nasil sahip ciktiniz ? Bu platformun bu hale gelmesine nasil ses cikarmadiniz ? utanmiyor musunuz ? Nerde o eskiler nerde o olusumlar nerde o özgürce küfür edebilidigim cayirlar cimenler ? nerde o bizi iz yapan diger tüm degerler ? Nerde o inci nerde o ruh ?
    Nerde am züt memeler , Nerde o 12,5 lar nerdesiniz beyler nerdeydiniz beyler
    ···
   tümünü göster