/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +20 -1
    Ccc kablonet ccc
    ···
    1. 1.
      +12
      Kardeşim şimdi söyle yapıyosun;
      Sözleşmeyi giblemedrn aboneliğini iptal ettir. Yani sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh et. Git başka bi firmadan internet bağlattır. Bu dıbınakodumun suoeronlineı sana fatura yollayacak. Bu faturanın içinde cayma bedeli 1 aylık fatura falan filan... Olacak. Kesinlikle bu faturayı ödemiyorsun reis. Hatta internet kullanmadığın hangi ay varsa o faturayı da ödeme. Neyse işte sonra bunlar senden modemi iade etmeni istiycekler. Vermiyorsun modemi başkan. Modemi verme 100 TL zütlerine girsin ödediğin faturalara say. Neyse sonra bunlar sana telefonla ulaşırlar. Ödemiyorum faturaları gelin alın de. Rest çek. icra takibiyle korkutacaklar seni. Dava açmazsanız ananızı gibeyim de. Bi süre sonra eve tebligat gelir. Evde yoksan muhtarlığa bırakırlar takip et bu işlemleri. Tebligat eline geçer geçmez hemen sana açılmış davanın dosya numarasının da olduğu ve bağlı bulunduğu icra müdürlüğüne bir adet itiraz dilekçesi hazırlıyorsun. Başına gelenleri aynen anlatıyorsun. Sonuna da yukarda belirtmiş olduğum sebeplerden dolayı superonline ... (Firmanın ünvanı) tarafından adıma çıkarılmış her türlü borca ve bu borçlardan haiz olan tüm faize ve faiz oranına itiraz ediyorum yazıyorsun. Ad soyad imza ile birlikte bu dilekçeyi gidiyorsun icra müdürlüğüne veriyorsun. Sonra itiraz dilekçesini gören superonline sana telefon üstüne telefon ederek ağlamaya başlıyor. Sana cazip kampanyalar veriyorlar ne biliyim sorunu 2 3 gün içinde çözmeyi vaadediyorlar falan... Başkan burdan sonra ister superonlinela anlaşırsın istersen başka firmayla devam edersin. Haklı olduğundan dolayı itiraz dilekçesinden sonra mahkemeye gitmez bu amk evlatları.
      ···
      1. 1.
        0
        Vuaahh Amuna
        ···
      2. 2.
        0
        Öncelikle bunu bizimle paylaştığın için teşekkürler. Cidden çok kaliteli bir yazar olduğunuz görüşündeyim. Çok bilgili olduğunuz ve okumayı sevdiğiniz ortada. Sayenizde yeni bilgiler edindim ve aynı zamanda oldukça keyifli vakit geçirdim. Kısacası okurken zevk aldım ve düşündüm. Gerek Steinbeck'in canlı betimlemeleri gerek Dostoyevski'nin depresif havası kaleminizde mevcut. Cem yılmazı andıran mizah gücünüzü de göz ardı etmemek gerekir tabiki. Kendimden geçmişken tüm bunları bir kenara atıp gerçek hayata dönmek çok zor oldu. ileride yazacağınız yazıları merakla bekler ananızın da dıbına koyar, böyle yazıyı da giberim bu ne lan huur çocuğu
        ···
      3. 3.
        0
        Öncelikle bu yazıyı senin gibi ezik aptallar için paylaşmadığımı belirtmek isterim. Çok gerizekalı ve anancı bir liseli olduğunuz ortada. Sayende yeni liseliler tanıdım ve aynı zamanda oldukça fazla zaman kaybettim. Kısacası çok gereksizsin. Gerek abdullah öcalanın huur çocukluğu gerekse babanın hovardalığı kaleminde ve zihninde mevcut. Ananı andıran erkek huurluğunu da göz ardı etmemek gerekir tabi. ilerde yazcağın yazıların da ananın da dıbına koyar, inci sözlük olarak bir kez daha entry girmemeni şiddetle tavsiye ederiz. Yoksa her görüldüğün yerde ananı gibeceğimizi bilmeni isteriz. Amcık evladı.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Vay amk
      ···
    3. 3.
      0
      Laannnnn
      ···
    4. 4.
      0
      gib hepsini helal olsun
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster