1. 1.
    0
    Öncelikle ben 19 yaşındayım ve bu yazıyı kendimi anlatmak için yazıyorum. Baştan uyarayım saçma geliyorsa okumayın ama okuyup bana yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim.
    Ben özgüvenimi yitirecek bir sürü olay yaşadım ve bunlardan biri de kısa süre önce gerçekleşti. Korkmayın hepsini oturup buraya dökmicem. Zaten muhtemelen öyle bir şey yaparsam daha paylaşamadan sinir krizinden ölürüm. Geçen hafta sadece işi düştüğünde mesaj atan (sözde) arkadaşım mesaj attı. Bana bir şey itiraf edeceğini söyledi ve dediği şey:"Siyah herkes sana gerizekalı diyor ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum." ... Lan züt madem düşünmüyorsun nasıl bana gelip bunu rahat rahat söyleyebiliyorsun? Normal birine sen bunu açık açık nasıl söylersin SAÇMALIK. Sinirlendim tabi kim söyledi de sen ona herkes diyebiliyorsun dedim.. Abi bir kii demiş ya beynine sıçtığım bir kişi herkes mi oluyor! Kim olduğunu anladım zaten buna da engeli bastım ama gidip o şerefsize de çemkirmedim zaten tahmin ettiğim kişi benim lise hayatımın içine edip benim ezik olmamda parmağı olan bir insan. Onu da kısaca bir anlatayım ben güzel kızın daha az güzel kankasıydım hatta gerçeği söyliyim bakımsız kezonun tekiydim kısacası çirkin kankaydım bu tak da benim arkadaşıma yavşıyodu abi çocuk çirkin bildiğin tipini tak zütürüyo ama o egoyu kim basmış buna hiçbir fikrim yok. Garip bir şekilde ben aramızın iyi olduğunu düşündüğüm bir dönem yani mal olduğum için onu arkadaşım olarak görüyordum ve bir gün konuşuyorduk ben birini mi ne anlatıyorum inanın o lafından başka bir tak hatırlamıyorum kafamda sadece o sahne var o yüden olayı tam anlatamicam bu bana "sen kendini güzel mi sanıyorsun" dedi. Bir konuyla alakasız konuştu iki ben kendimi asla güzel bulan bir kız değilim üç sen ne taksun! Abi bir de mal gibi hiçbir şey diyemedim ezikliğimden bir daha da konuşmadım zaten. Bana gerizekalı deyip hala arkamdan konuşabilecek hakkı buluyosa o şerefsiz benim tek yapacağım şey hakkımı helal etmemek dedim. Çünkü ben olayı eşersem çok üzülücem. Ben her şeyin farkındayım özgüvenim yok kendimi sevemiyorum zaten ben daha bunu kabullenememişken lisenin başında karşıma geçip beni yerin dibine sokan bir adamla nasıl yüzyüze geleyim? Yapamam abi kendimi düzeltmeye çalışırken o takherif yüzünden ezik geçmişimi deşemem. Zaten il değiştiriyorum ankarada okuycam yeni bir hayatım olacak bunun eşiğindeyken böyle bir şey yaşamam benim korkularımı arttırdı ne yapacağımı bilmiyorum.
    Yazıyı okuyan herkese teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok önemli o yüzden kötü bir şey yazmayıp bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Burada benim gibi insanlar var biliyorum eğer bana yardımcı olacak yorumlar atarsanız belki onlar da okuyup hayatlarını şekillendirebilirler yorumlarda görüşmek üzere.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster