/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +216 -17
    Kaybolan erkek otoritesini yeniden sağlamak, erkeğine bağlı, sadık, düşük egolu mütevazi kızlar yaratmak için YYAŞ(yüksek yazarlar şurası) toplantısında alınmış kararları açıklıyorum:

    Karar metni;

    -Onlara artık, günaydın, iyi günler, bu gün güzel görünüyorsun, gibi iltifat ve duyarlılık dolu sözler etmiyoruz.

    -Onların sosyal medya hesaplarını stalklamayı bırakıyoruz, beğeni, like, yorum, follow vs atmıyoruz,

    -Geçmişte karşılaştığımız aşkımıza karşılık vermeyen, kendilerini ilk fırsatta yatağa atacak erkeği tercih edenlerini, huur, fahişe, kaltak olarak afişe ediyoruz, içki masalarımıza meze yapmaktan çekinmiyoruz.

    -Aldatmaktan kaçınmıyoruz ki kızlar evlilik hayali kuruyor olsanız bile sizi aldatmaktan kaçınmayacaktır. zira onlar 1 kere aldatıyorsa siz 10 kere aldatın, onlar başkası için ne kadar güzel giyiniyorsa siz o kadar soyunun, onlar başkası için ne kadar twerk yapıyorsa siz o kadar pozisyon zenginliği olan ilişki yaşayın.
    unutmayın ki bir kızla şık bir restoranda yemek yemek 150-200 TL bir hayat kadını 100-150 TL. Aldatmak da her yiğidin harcı değildir, başarabilen erkek en taşşaklı erkektir.

    -Onlara çiçektir, zarif, nazif yaratıklardır yakıştırması yapmıyoruz.(zira son günlerde de feministlerin bunu istemediğini sıkça gözlemleyebilirsiniz). Onlara Hard Core, Dirty Talk elimizden ne geliyorsa yapıyor adeta zoofili bir illişki yaşatıyoruz.

    -"Eski sevgilim " diye bahseden, "bakirelik bacak arasında değil" diye bahseden bir kızın "huur" olduğu gerçeğini yüzlerine vurmaktan çekinmiyoruz. zira bu tür kızlardan düğün gecesi duyacağınız kelime, bendeki esnekmiş, bir zamanlar çok sevmiştim bedenime sahip oldu ama ruhuma olamamıştı, gibi hikayeleri duyacaksınızdır. Madem aşk hayatı, evlilik, kutsal bir müessese hataya yer yoktur. Elin bini gelip baklavanın ortasını en tatlı yerini yiyecek, size de kenarları kalacak. üstelik siz elinize kadın eli değmesi için düğün gecenizi beklemişken o kim bilir kaç kişininkini eline, ağzına, makadına aldı ve size; bakirelikse bakireyim, eski sevgilim ... ruhuma sahip olamadı ... hikayeleri okuyorsa inanmayacaksınız. Hatta; eşşeğinizi sağlam kazığa bağlayıp, resmi nikahı düğünden sonraki bir tarihe alacaksınız ki bozuk çıkarsa kapının önüne rahatlıkla koyabilesiniz.

    ...
    ...
    -Kararlara uymayıp Yavşaklık yapmaya devam edenler olursa; erkek milletinin geleceği için
    A bendi) idam edilecektir. Asmayalım da besleyelim mi?
    B Bendi) ağır tahrik unsurları vb hafifletici sebepler, göz önüne alındığında idam cezası karar metni düşer ve yerine çırılçıplak olarak, Aktif bir gay'in yanına konma koğuş-hapis cezası uygulanır.

    katılımlarından ve gerekli birliği sağlayıp, imzaları atmalarından dolayı: Komisyon-Şura-Federasyon-Konfederasyon derneği üyeleri: Türkiye Genelevler Birliği başkanı Sibel Kekilli'ye, Umutsuz Ev Kadınları birliği başkanı Nuri Alço'ya, Türkiye LGBT bireyler derneği başkanı Kerimcan Durmaz'a, Dünya Feminist Alliance konfederasyon başkanı Lady Gaga'ya, Yanık Kova derneği başkanı Şahin K.'ya teşekkürlerimi sunuyorum.
    +bütün aşkına karşılık bulamayan erkekleri, meydanlara davet ediyorum.
    ···
   tümünü göster