/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +9 -2
    yöntemleri.

    Genelde büllüğü yeni kırpılmış imam hatipli ergenlerden oluşan bu grup nushtan da kötekten de anlamaz. Bu nedenle yaratıcı biçimde onlara entellektüel ve insani bir karşılık vermek zorundayız. Dikkatinizi çekerim işkencemiz bu zina tohumları için gayet insanidir. El değdirmek istemezseniz hela temizlerken, bulaşık yıkarken kullandığınız eldivenler uygundur.

    Atatürk düşmanımız, elleri ve ayakları bağlanmak suretiyle bir sandalyeye oturtulur. Bacakları iyice açılır.

    Bir adet tüm jilet yardımıyla iki yumurtanın, testisin olduğu bölümün tam ortasına derin ve uzun bir kegib atılır. Kansız olmalarına rağmen bolca kan akacaktır. Bir iki su bardağı kanın akmasına izin verin. Ölmez. Ölürse de koy g ötüne.

    Yarma işlemi bittiğinde bir bıldırcın yumurtası büyüklüğündeki tercihen Himalaya kaya tuzunu yarılan iki yumurta arasına yerleştiriyoruz.

    Yarığı dikerseniz maksimum verim alırsınız. Bu nedenle bir misina veya ip yardımıyla yarım yamalak dikebilirsiniz.

    Dikme işleminin ardından en keyifli kısma geçiyoruz.

    Teybin veya bilgisayarın yanına giderek Atatürk'ün 10. yıl nutkunu, kendi sesinden, son ses veriyoruz. Bir sigara yakarak bu evveliyatını ve cibiliyetini düdüklediğimin nasıl acı ile kıvrandığını izliyoruz.

    Kayatuzu yumurtalarını yavaş yavaş pişirirken istemsizce işemeye başlayacak; öldürmeyen acının kucağında kıvrım kıvrım kıvrılacaktır.

    Eğer yaşadığınız bu zevki katlamak isterseniz kayatuzu işini bitirdikten sonra şahsın pipisinden kızdırılmış ince bir tığ sokabilirsiniz. Demir tığ soğudukça açıktaki kısmını bir ateş kaynağıyla ısıtabilirsiniz.

    Tüm bu işkencenin ardından gerisi size kalmış...
    ···
   tümünü göster