/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +13 -13
    Daha önce den yazmaya başladığım hikayeme devam ediyorum. sizi saracağını düşünüyorum eğlenceli zman geçirmeniz dileğiyle iy okumalar..
    panpalar diğer başlıkda fotoğraf olmadığı için burdan devam ediyorumm..

    Saat sabaha karşı 06.00 civarıydı. Büyük bi patlamayla uyandım, dışardan çok fazla ses geliyordu. Yanımdaki arkadaşa seslendim. – bilal(25) kalk olum bişeyler oluyor. Kalktık beraber cama geldik. Ve gördüğümüz görüntü ikimizi şoka sokmuştu. Şafak yeni sökmek üzereydi ancak ortalık aydınlanmıştı Heryer yanıyordu, insanlar birbirine saldırıyor, arabalar birbiri ardına ateş alıp patlıyordu. Tam bu sırada karşımızdaki binanın 4 . katından ateşler içinde bir kadın bireden bire balkondan yere düştü ve arkasından iki kişi daha Ankara yanıyordu sanki heryer duman olmuştu bile.
    O an kendimi rüyada zannettim. Bunların hiç biri gerçek olamazdı ve beynim bana izlediğim filimden estantaneler sunuyordu. inanamıyordum olanlara ama bu rüya değildi tamamen gerçekti. Bilalle beraber odadan çıktık, evdeki diğer arkadaşları kaldırdık. Gece zaten geç yatmıştık biraz da alkol vardı. O yüzden kimse olanları duymamıştı. Kimse uyanmamıştı, uyanır uyanmaz onları da cama zütürdük, hiçbirimiz bi anlama veremiyorduk.
    ···
   tümünü göster